• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2021

07:07

JOVIĆU PREKIPELO! Luka je TRAŽIO da ode iz Reala! Smučila mu se klupa!

Fudbal

JOVIĆU PREKIPELO! Luka je TRAŽIO da ode iz Reala! Smučila mu se klupa!

Podeli vest

Srpski reprezentativac i napadač Real Madrida Luka Jović definitivno se vraća u Ajntraht Frankfurt

Ali, Luka će samo narednih šest meseci nositi dres bivšeg kluba. Kakao Informer saznaje Srbin je insistirao na odlasku i pozajmicu, jer mu je prekipelo da sedi na klupi i šansu dobija na kašičicu.

- Luka je insistirao na odlasku. Želeo da je ode na pozajmicu kako bi igrao, nije više mogao da sedi na klupi. Drugi deo sezone će provesti u Ajntrahtu. Obećavali su mu šansu, koju na kraju nije dobio u Realu. Dugo se na ovome radilo i na kraju su se sve strane dogovorile - rekao je Izvor Informera. 

Foto: Reuters

Luka Jović do leta neće nositi dres Reala

Real je bio jasan, Jović će samo do kraja sezone igrati u Ajntrahtu, nakon toga se vraća u Madrid.

- Real računa ozbiljno na njega. Nema nameru da ga proda. Nije želeo sada, neće ni na leto. Samo čekaju da se razigra, da ponovo uđe u formu u kojoj je bio pre dolaska u Španiju. 

Takođe, Ajntraht je sklopio dobar posao i finansijski. Nemci isplaćivati svega 20 odsto Jovićeve plate, dok će Real zadržati preostalih 80 odsto. Jovićeva neto plata je oko 5.000.000 evra, ali sa sve doprinosima ona njegovog poslodavca košta duplo više, odnosno 10.000.000. 

Jović je postigao samo  dva pogotka na 32 nastupa u dresu Madriđana. Povratak u Frankfurt sigurno je najbolja opcija ove zime. Sada je pravi trenutak da golgeterski ponovo proradi, pa možda na leto bude dobio novu šansu da se dokaže u dresu Madriđana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gazda Jezda

pre 3 godine

Sam tražio da ode??? Ha ha ha, malo sutra, vredi samo 5-10 miliona $ a golova nigde.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade
Društvo

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović posetili su danas povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, nakon zadobijanja teških povreda tokom vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa "Orešac".

16.04.2024

18:28

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija