• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2021

15:32

SIMIĆ POTPISAO! Odrekao se veća plate da bi došao u Vojvodinu!

Fudbal

SIMIĆ POTPISAO! Odrekao se veća plate da bi došao u Vojvodinu!

Podeli vest

Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić potpisao je dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom

Ofanzivni 25-godišnji krilni vezista odmah je i predstavljen na konferenciji za medije u novom klubu i zadužio dres sa brojem 21.

- Velika mi je čast što sam postao novi član Vojvodine. Uzbuđen sam zbog novog izazova u karijeri. Od danas sam maksimalno posvećen da pomognem klubu u ostvarenju svih zajedničkih ciljeva. Ne slažem se da je dolazak u Vojvodinu korak unazad u mojoj karijeri. U pitanju je jedan od naših najvećih klubova, sa bogatom istorijom. Smatram da je ovo odlična prilika za mene i dobra odskočna daska za dalje - rekao je Simić, a prenosi sajt Vojvodine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

Sportski direktor Milan Kosanović, koji je sarađivao sa Simićem u Zvezdi, istakao je da se novi prvotimac Novosađana odrekao veće plate u prethodnom klubu da bi došao u Vojvodinu.

- Veljko je igrač koji se odrekao određenih primanja koja je imao u Zvezdi da bi došao u Vojvodinu, da bi kroz svoje igre napravio dobar iskorak. Samim tim je pokazao koliko ceni klub, jer mnogi se ne bi odrekli svega što je on da bi došao u Novi Sad - izjavio je Kosanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija