• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2021

10:08

BOMBA IZ GANE! Vojvodina zvala ljubimca delija!

Fudbal

BOMBA IZ GANE! Vojvodina zvala ljubimca delija!

Podeli vest

Ričmond Boaći i Crvena zvezda završili su saradnju, ali bi napadač ipak mogao da ostane u Srbiji

Kako prenosi portal "Ghanaweb.com"  Vojvodina je navodno zainteresovana za 27-godišnjeg centarfora.

Novosađani su ponudili Boaćiju skromnu platu od 250.000 evra, što je daleko ispod uslova koje on očekuje, pa je malo verovatno da se Boaći preseli u Novi Sad. Ali, Milan Kosanović je novi sportski direktor Vojvodine i bivši Boaćijev trener u Zvezdi, pa bi mogao da ga ubedi i pored manje plate.

Foto: Starsportphoto

Ričmond Boaći

Vršavskoj Legiji je nedavno Boaći navodno tražio 1.000.000 evra, što je novac koji nema ni poljski klub na raspolaganju. Pored toga Boaći ima ponude od Al Džazire iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i Al Hilala iz Saudijske Arabije.

Oni sigurnmo mogu da ispune sve Boažijeve želje i to bez mnogo problema. POred toga i neki klubovi iz Katara su kontaktirali Boaćija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija