• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2021

20:37

FSS TRLJA RUKE! Milojević nije pobedio u DERBIJU, penal može skupo da ga košta!

Fudbal

FSS TRLJA RUKE! Milojević nije pobedio u DERBIJU, penal može skupo da ga košta!

Podeli vest

Fudbaleri Al Ahlija iz Džede koje sa klupe predvodi Vladan Milojević remizirali su na svom terenu sa glavnim konkurentom u borbi za titulu Al Hilalom 0:0

Imala je četa Valadana Milojevića priliku već u devetom minutu da sa bele tačke povede i prelomi meč, ali je Al Sumah bio neprecizan sa bele tačke. 

Do kraja meča Al Hilal je diktirao tempo, ali je Al Ahli imao više konkretnih prilika na meču, te Milojević ima za čim da žali posle derbija. Uprkos činjenici da je pobeda mogla Al Ahli da dovede na deobu prvog mesta, Milojević je na udaru navijača sve jače, a remi u derbiju mogao bi da "smeni" nekadašnjeg Zvezdinog stručnjaka. 

Foto: printscreen

Rasplet situacije u Saudijskoj Arabiji čeka Fudbalski savez Srbije, naša reprezentacija još uvek nema selektora, a jedan od glavnih kandidata da nasledi Ljubišu Tumbakovića je i Milojević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija