• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2021

09:17

ON JE NOKAUTIRAO SRBINA! Nosio pištolj, izbačen iz kluba, gazio rivale...

Fudbal

ON JE NOKAUTIRAO SRBINA! Nosio pištolj, izbačen iz kluba, gazio rivale...

Podeli vest

Kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević i napadač Miči Batšuaji, žestoko su se sukobili na treningu londonske ekipe

Menadžer Roj Hodžson je od igrača zahtevao da odrade vežbu gde bi se testirala brzina njihove reakcije na prvu loptu povećanjem brzine dodavanja iz neposredne blizine. Milivojević je bio iznerviran jačinom udaraca Belgijanca, Luka mu je odgovorio time što je raspalio loptom po njemu sa kratkog rastojanja.

Razmenili su nekoliko udaraca, Milivojević je završio na travi. Okršaj se nastavio, sve dok saigrači nisu skočili da ih razdvoje!

Batšuaiju ovo nije prvi incident u karijeri ovog talentovanog, ali problematičnog 27-godišnjeg Belgijanca. Sa problemima je počeo već u najranijem tinejdžerskom dobu, pošto je već kao 14-godišnjak dobio ispisnicu iz Anderlehtove akademije zbog kršenja discipline. Nije se smirio ni po odlasku u Standard iz Liježa, gde je dva puta bio kažnjen – jednom zbog udaranja rivala laktom, a drugi put zbog toga što je zgazio protivničkog fudbalera.

Foto: reuters

Luka Milivojević i Miši Batšuaji

Ni u reprezentaciji nije mirovao, pa je 2013. godine pred utakmicu protiv Kipra u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za mlade zajedno sa Ibrahimom Siseom poslat kući zbog “kršenja disciplinskog pravilnika”.

Nedugo potom, Batšuaji je zaustavljen od strane policije, koja je pronašla lažni pištolj u njegovom vozilu, zbog čega je od policije dobio tek upozorenje, a od strane javnosti nadimak “belgijski Baloteli”.

Usledili su transferi u Olimpik iz Marseja, potom i Čelsi, nakon čega je tada 22-godišnji Belgijanac kupio Lamborgini. Tokom leta 2016. otišao je na odmor na Ibicu, ali je ubrzo usledio problem, kada je došlo do sukoba sa španskom policijom zbog bahatog parkiranja.

Foto: reuters

Miši Batšuaji

Gotovo čitava fudbalska javnost smejala se Belgijancu nakon što je, posle gola Engleskoj na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, pogodak Adnana Januzaja proslavio tako što je pokušao da loptu zakuca u mrežu. Umesto toga, pogodio je stativu sa manje od metra, nakon čega se odbila i pogodila ga pravo u glavu.

Pažnju medija u Engleskoj privukla je i jedna situacija sa treninga, kada je Batšuaji ušao u raspravu sa Rosom Barklijem, ali je dalji razvitak i potencijalan sukob sprečio jedan od saigrača koji je Batšuajia odgurao dalje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija