• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2021

09:35 >> 23:52

TRANSFERI UŽIVO /18.JANUAR/! Jedna sitnica deli Alija od PSŽ-a, Milan dovodi štopera

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO /18.JANUAR/! Jedna sitnica deli Alija od PSŽ-a, Milan dovodi štopera

Podeli vest

Novi dan i nova uzbuđena na fudbalskoj "pijaci", a uz Informer.rs pratite najnovija dešavanja

23:51 - BOMBA ZA KRAJ DANA! David Alaba je novi fudbaler Real Madrida javio je novinar "Marke" Kristijan Falk. Ugovor će biti potpisa na četiri godine!

23.23 - ZVANIČNO! Nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije Goran Brkić potpisao je ugovor sa ekipom Tuzla siti.

22.52 - ZVANIČNO! Anderleht je iz lisabonskog Sportinga doveo krilnog napadača Abdulaja Dijabija.

 

22.17 - Legendarni Oliver Kan, jedan od direktora Bajerna, je potvrdio da Bavarci ove zime neće dovoditi nikoga, jer su u potpunosti zadovoljni igračkim kadrom.

21.44 - Fikajo Tomori stiže u Milan, a to je potvrdio i Paolo Maldini.

- Želeli smo ga i prošlog leta, odavno je on naša meta. Idealno je pojačanje za naš tim i radimo na poslednjim detaljima njegovog transfera - rekao je Maldini.

21.23 - Monako je spreman da Marselu ponudi 18 miliona za tri godine, ali je pitanje hoće li ga Real prodati.

21.10 - Dele Ali želi da pređe u Pari Sen Žermen, "sveci" hoće da ga dovedu, Totenhem je spreman na prodaju. Ipak, iako sve deluje kao da je blizu dogovora, začkoljica nastaje u obeštećenju. "Pevci" zahtevaju 50 miliona evra odmah ili pozajmicu sa obaveznim otkupom po toj ceni, a PSŽ nije spreman da se baš toliko isprsi.

20.53 - Real Madrid želi da dovede Olivija Žirua kao zamenu za Luku Jovića koji je na pozajmici u Ajntrahtu.

20.21Mame Ndiaje će u narednim danima napustiti Čukarički i preseliti se u najveći klub u Sudanu - Al Hilal iz Omdurmana.

19.48 - ZVANIČNO! Iskusni vezista Aleš Garsija je potpisao šestomesečni ugovor sa Eibarom, nakon što je raskinuo ugovor sa Dinamom iz Bukurešta.

 

19.21 - ZVANIČNO! Vezista Ajntrahta Dominik Kor je stigao na pozajmicu u Majnc.

 

18.56 - Sasuolo je odlučio da za pet miliona evra otkupi Žeremija Toljana koji je u klub pre godinu i po dana stigao na pozajmicu iz Borusije Dortmund.

18.31 - ZVANIČNO! Bivši fudbaler Arsenala Džek Vilšir novi je fudbaler Bornmuta, za koji je nastupao na pozajmici pre četiri sezone. On je u klub stigao kao slobodan igrač, pošto je u oktobru raskinuo ugovor sa Vest Hemom.

 

18.05 - Vest Hem je i dalje u potrazi za zamenom Sebastijana Alea. Mnogi su ih odbili, pa je najnovija meta napadač Monpeljea Gaetan Labord za koga su "čekićari" spremni da izdvoje 18.000.000 erva.

17.41 - Kako piše nemački "Bild", Lukas Podolski bi mogao da napusti Antaliju i da se otisne u MLS ligu gde bi igrao za Sinsinati.

17.17 - ZVANIČNO! Nekadašnji fudbaler Partizana Lazar Ćirković novi je igrač mađarske Kišvarde.

16.52 - Danski defanzivac Frederik Sorensen koji je nedavno raskinuo ugovor sa Kelnom je dogovorio saradnju na dve i po godine sa italijanskim drugoligašem Peskarom.

16.23 - Napadač Napolija Arkadijuš Milik će u četvrtak stići u Marsej kako bi obavio lekarske preglede i zaključio prelazak na "Velodrom".

15.55 - Danima mediji bruje da PSŽ želi Serhija Ramosa, ali prema poslednjim informacijama  nije bilo nikakvog kontakta "svetaca" i španskog defanzivca. Navodno, Parižani ne žele da narušavaju dobre odnose koje imaju sa Realom u nadi da će ih Real "ispoštovati" kada je u pitanju Kilijan Mbape.

Foto: Tanjug/AP

Serhio Ramos

15.38 - Milan želi da produži saradnju sa Điđom Donarumom. Prva ponuda Rosonera od 7.000.000 po godini bila je daleko od onoga što Mino Rajola potražuje, a to je 10.000.000. Milan je spreman da poveća ponudu za milion evra.

15.35 - Kuadio Kone, mladi vezista Tuluza, postaće uskoro novi igrač Borusije Menhengladbaha. Pristali su da Konea ostave na pozajmici u Tuluzu do leta. 

15.13 - Japanski internacionalac Maja Jošida (32) produžio je ugovor sa Sampdorijom do leta 2022. godine.

14. 55 - Paolo Tramecani, promovisan je u novog šefa stručnog štaba splitskog Hajduka pošto je sa klubom sa Poljuda potpisao ugovor do leta 2022. godine. On je kao igrač nastupao za brojne poput Intera, Venecije, Ćezene, Totenhema, Atalante… Bio je proglašen za najboljeg trenera u Švajcarskom i Kiparskom prvenstvu.

 

 

14.33 -  Barselona, Juventus i PSŽ bore se za Arsenalovog desnog beka Belerina. Njegov ugovor s Arsenalom isteče za dve godine, a čini se da je najbliži Barseloni jer je proizvod La Masije.

14.30 - Čelsi juri Erlinga Halanda. Spremni su Englezi da Borusiji Dortmund plate 75.000.000  evra i navodno je norveški centarfor najveća želja Franka Lamparda.

14.26 - Kako prenose mediji u Italiji Romu će napustiti Karles Perez i Bruno Peres. Prvi je odigrao tek nešto više od 200 minuta i postigao jedan gol, drugi je odigrao oko 500 minuta i upisao jednu asistenciju.

14.11 - Mesut Ozil je ovako na društevnim mrežama najavio ostvarenje dečačkih snova i dolazak u Fenerbahče.

 

 

13.47 - Hrvatski napadač Mario Mandžukić ipak neće danas potpisati ugovor sa Milanom, već u utorak  kada se uprava Rosonera vrati sa Sardinije, gde sedmostruki šampion Evrope večeras igra protiv Kaljarija...

13.30 - Mladi zadnji vezni Bajerna iz Minhena 19-godišnji Anđelo Štiler  novi je igrač Hofenhajma, a pridužiće se novim saigračima na leto kad mu istekne ugovor sa Bavarcima.

13.13 - Sportskog direktora Pari Sen Žermena pitali su kakve su mogućnosti da narednog leta angažuje Lionela Mesija, kome ističe ugovor sa Barselonom...- Mesi? Igrači njegovih kvaliteta uvek su naša meta i primarni cilj - poručio je uz osmeh Leonardo.

12:50 - Vezita Bajerna iz Minhena Anđelo Štiler novi je igrač Hofenhajma. On će  na leto obući dres Hofenhajma, kada mu istekne ugovor sa Bavarcima!

12:30 - Vezista Čelsija Dani Drinkvoter otišao je na šestomesečnu pozajmicu u tursku Kasimpašu.

 

 

12.14 - Poljski napadač Arkadijuš Milik iz Napolija odlazi u Marsej. Francuzi će ga dovesti na pozajmicu a moći će ga otkupe za osam miliona evra uz dodatna tri miliona bonusa.

11.55 -  Džek Vilšir nosiće do kraja sezone dres Bornmuta sa kojim je trenira poslednjih nedelja. Ugovor će biti potpisan u naredna 24 sata, javlja Skaj sport.

11.21 - U Romi su zabrinuti što Džastin Klajvert malo igra u Lajpcigu, pa su male šanse da ga Nemci otkupe na leto. Holađanin je došao na pozajmicu vrednu 1.500.000 evra, s opcijom otkupa postavljenom na 17.000.000 evra. Roma je zabrinuta jer ako se vrati moraće da plaćaju 2.600.000 za njegovu platu. 

11.00 - U toku su lekarski pregledi Marija Mandžukića, kojeg samo čudo deli od potpisa za Milan. Italijanski klub će mu  za šest meseci platiti 1.800.000 evra, a postoji i opcija za još godinu dana saradnje ukoliko obe strane budu zadovoljne!

Foto: reuters

Mandžukić će posle Juventusa, pojačati ljutog rivala Milan....

10:45 - Engleski mediji javljaju da se Dele Ali svim silama trudi da ubedi Žozea Murinja da ga pusti u Pari Sen Žermen na pozajmicu! On nije standardan kod Murinja i u drugom je planu od odlaska Poketina...

10:36 - Turski mediji javljaju da je Trabzon poslao zvaničnu ponudu Atalanti za Papua Gomeza od 3.000.000 evra, plus 1.000.000 ukoliko se klub plasira u Ligu šampiona iduće sezone!

10:30 - Fudbaler Mančester junajteda, Džesi Lingard je pronašao klub u kome bi igrao. Kaka javlja ugledni Telegraf Lingard će na šestomesečnu pozamicu u Šefild Junajted.

10:05 - Vest Hem traga za novim napadačem, mnogo je želja, a najveća Marokanac Jusef En Nesiri iz Sevilje koji blista ove sezone! On je postigao osam golova na 17 utakmica Primere, a četiri pogotka na prvih šest utakmica u Ligi šampiona! Razumljivo, nije Vest Hem jedini koji bi ga želeo u svojim redovima...

Foto: Reuters

Jusuf En Nesiri je najveća želja Vest Hema...

09:50 - Klupski menadžer Firentine Đankarlo Antonjoni rekao je na spekulacije medija da bi u ljubičastom dresu mogli da završe Papu Gomez i Brazilac Pato kako su to "vrlo zanimljivi igrači" i tako zagolicao maštu svima.

09:40 - Čelsi će na leto pokušati da angažuje Erlinga Halanda iz Dortmunda! Norveški reprezentativac igra sjajno, ali otkupna klauzula od 70.000.000 evra biće aktivna od leta 2022! To će biti otežavajuća okolnsot za mnoge, pa i za Čelsi... Videćemo ko će uspeti da ispuni ova potraživanja Dortmunda...

09:33 - Srpski reprezentativac Adem Ljajić sve je bliži odlasku iz Bešiktaša, koji bi želeo da se što pre reši Srbina. Turski mediji tvrde kako bivši fudbaler Partizana, Fiorentine, Intera, Rome i Torina ima ponudu da ostane u Turskoj! Osim nekoliko timova iz Serije A,  prema najnovijim informacijama, Ljajića želi Sivas.

Foto: reuters

Ljajić i Bešiktaš sve bliži rastanku

09:30 -  Nema više nedoumica! Mesut Ozil novi je fudbaler turskog Fenerbahčea! Nemački fudbaler u noći između nedelje i ponedeljka sleteo je u Tursku! Nije skidao osmeh sa lica i svima je dao do znanja koliko mu je drago što će Arsenalov zameniti dresom Fenerbahčea.

 

 

 

https://www.instagram.com/p/CKKhRYArQ9j/?utm_source=ig_web_copy_link

 

09:00 - Dobro jutro i dobro došli na blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Sva dešavanja možete pratiti uživo uz portal Informer.rs, a ukoliko ste propustili, pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59