• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2021

03:07 >> 03:14

PANAMA ODOLELA "ORLOVIMA"! Još jedna KATASTROFALNA predstava Srbije! /FOTO/

Fudbal

PANAMA ODOLELA "ORLOVIMA"! Još jedna KATASTROFALNA predstava Srbije! /FOTO/

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je sa Panamom 0:0 u okviru američke turneje za igrače iz domaćeg prvenstva

Srbija je u ponedeljak igrala bez golova sa Dominikanskom Republikom, a sada su "orlovima" odoleli i reprezentativci Paname!

Selektor Ilija Stolica nema mnogo razloga za slavlje nakon dve utakmice zbog stvari koje je prikazao naš nacionalni tim, ali su neki od igrača pokazali zavidan potencijal tokom američke turneje! Na kraju Srbija - Panama 0:0!

Foto: fss.rs

Tokom većeg dela utakmice Panama je imala terensku inicijativu, ali američka selekcija niju uspela da materijalizuje bolju igru. Domaćin je već u trećem minutu zapretio preko Janisa, u desetom je Dijaz blokiran i to je bilo to od ofanzivnih akcija Paname.

Ipak, najbolje prilike na meču imali su izabranici Ilije Stolice. Pre svega Miljan Vukadinović je imao ogromnu šansu u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena. Napadač Vojvodine primio je upotrebljiv pas na ivici šesnaesterca, ali gola nije bilo!

Tek što je počelo drugo poluvreme Srbija je imala novu priliku! Ovoga puta je Veljko Birmančević sjajno prošao po boku centaršutem pronašao Nenada Lukića, ali je fudbaler TSC-a nespretno odreagovao, te su "orlovi" dobili samo korner.

Foto: printscreen

Na poluvremenu Ilija Stolica je na teren umesto Lazara Tufegdžića poslao Nemanju Čovića, u 61. minutu šansu su bodili Jevremović, Pejić i Vlalukin, a u samom finišu meča Aleksić i Gordić su dobili priliku da se nametnu struci kao opcije za predstojeće kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. 

PANAMA - SRBIJA 0:0

Stadion: Romel Fernandez (Panama Siti)

Panama: Meija - Palasios, Ramos, Miler, Vense - Grifit, Akosta (od 57. Akosta), Janis (od 89. Vega), Muriljo (od 87. Rodrigez) - Dijaz (od 69. Penalba), Katui (od 82. Žean).

Srbija: Popović - Andrejević, Gajić, Stojković, Urošević (od 61. Jevremović) - Radin (od 61. Vlalukin), Tufegdžić (od 45. Čović), Birmančević - Nišić (od 61. Pejić), Vukadinović, Lukić (od 72. Aleksić)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
smrt komunistima

pre 3 godine

Fudbal ne igraju podobni i poslusni vec oni koji znaju. Treneriu Srbiji forsiraju pas igru svojstvenu slabijim igracima a ne tehnicki i fizicki jakim. A uloga menadzera je posebna prica.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija