• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2021

09:35 >> 23:35

TRANSFERI UŽIVO /30. JANUAR/! Defanzivac beži iz Bajerna, Roma dovela veliko pojačanje

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO /30. JANUAR/! Defanzivac beži iz Bajerna, Roma dovela veliko pojačanje

Podeli vest

Novi dan i nova uzbuđena na fudbalskoj pijaci, koja možete pratiti uz Informer.rs

23:07 - Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić potvrdio je da je u petak imao sastanak s agentima Daja Upamekana!

22:52 - Talentovani krilni napadač Mančester junajteda Tahit Čong preselio se na pozajmicu u Briž do leta. 

22.07 - Herta je započela pregovore s aktuelnim šampionom Turske Bašakšehirom za vezistu Irfana Kahvečija.

21:54 - VBA je nadomak kompletiranja transfera Okaja Jokušlua iz Selte na pozajmicu do kraja sezone.

20:49 - Milan je objavio da je poslao mladog brazilskog napadača Luana Kapanija na pozajmicu u Rasing Santander do kraja sezone.

20:07 - Direktor Intera Bepe Marota potvrdio je za DAZN da trampa sa Romom između Aleksisa Sančeza i Edina Džeka neće se dogoditi. 

19.59 - ZVANIČNO! Mladi štoper Vest Hema Gonsalo Kardoso će do kraja sezone igrati na pozajmici u Bazelu.

 

 

19.22 - Krilni fudbaler Lestera Demaraj Grej će preći u Bajer Leverkuzen šest meseci pre isteka ugovora, a "farmaceuti" će "lisicama" na ime obeštećenja platiti 3.000.000 evra.

18.55 - ZVANIČNO! Grčki ofanzivni vezista Anastasios Bakasetas je novi igrač Trabzona! On u klub stiže iz Alanje koja će dobiti tri miliona evra na ime obeštećenja, a pripašće joj i 20 odsto od sledećeg transfera grčkog fudbalera.

 

18.19 - Đenova i Nica su usmeno dogovorili sve oko dolaska u Italiju na pozajmicu Mbajea Nijanga, sa pravom otkupa za deset miliona evropskih novčanica. Ipak, kako javlja italijanski novinar Fabricio Romano, došlo je do komplikacija.

17.47 - ZVANIČNO! Sent Etjen je na pozajmicu iz Olimpijakosa doveo Papea Sisea! Francuzi će po završetku sezone moći da ga otkupe za 13.000.000 evra.

 

17.12 - Defanzivac minhenskog Bajerna Lukas Ernandez želi da napusti klub. Njemu ugovor sa Bavarcima ističe za tri i po godine, ali Francuz ne želi toliko da čeka, već pritiska čelnike kluba da ga što pre prodaju, jer nije zadovoljan statusom koji ima.

16.41 - ZVANIČNO! Stefan El Šaravi se vratio u Romu! Povremeni reprezentativac Italije se na "Olimpiko" vratio kao slobodan igrač, pošto je prethodno raskinuo ugovor sa ekipom Šangaj Šenhua.

 

16.10 - Italijanski veteran Kristijan Mađo (38) je raskinuo ugovor sa Beneventom. Iskusni desni bek je ove sezone odigrao manje od 300 minuta u Seriji A, pa ovaj epilog nije iznenađujući.

15.43 - Đerar Delofeu je novi igrač Udinezea. On je u klubu već bio na pozajmici iz Votforda, a italijanski klub ga je sada zvanično i otkupio. Španac je potpisoa ugovor do 2024. godine.

15.16 - Desni bek Mančester junajteda Diogo Dalot ove sezone igra na pozajmici u Milanu, a iako u ugovoru ne postoji opcija o otkupnoj klauzuli, britanski "San" navodi da "rosoneri" žele da zadrže Portugalca po ceni od 17 miliona evra. Navodno, "crveni đavoli" su spremni da ga prodaju Italijanima za tu sumu.

14.39 - ZVANIČNO! Levi bek Parme Đakomo Rići (24) će do kraja sezone igrati na pozajmici u Veneciji.

 

14.12 - ZVANIČNO! Adolfo Gajić je novi napadač Beneventa. On je u Italiju stigao na šestomesečnu pozajmicu iz moskovskog CSKA.

 

13.53 -  Isa Diop,  Francuzu koji igra za Vest Hem, navodno je na meti Liverpula koji traga za štoperom. Njegova tržišna vrednost procenjuje na oko 20.000.000 evra.

13.30 - Mladi štoper Intera Alesandro Bastoni će uskoro produžiti ugovor sa "neroazurima", do 2025. godine, sa godišnjom zaradom od dva i po miliona evra.

13.03 - Iskusni srpski štoper Neven Subotić novi je fudbaler austrijskog Altaha! Očekuje se da zvanično predstavljanje bude obavljeno početkom sledeće nedelje.

12.35 - Espn piše da je Liverpul zainteresovan za štopera Sjedinjenih Američkih Država Arona Longa. Dok je sezona u MLS-u suspendovana do daljeg i neće  početi pre aprila, fudbaler Njujork Red Bulsa ima dozvolu da traži privremeni angažman.

12.05 - Olimpik iz Marselja ponudio je Dinamu 12.000.000 evra fiksno, plus još 4.000.000 kroz bonuse, za 23-godišnjeg ofanzivnog vezistu Lovra Majera, pišu Sportske novosti. Ovo je treća ponuda francuskog kluba, a prethodne dve iznosile su 8.000.000 i 10.000.000 evra.

11.50 - Galatasaraj je ponudio 800.000 evra Malatiji za pozajmicu defanzivnog veziste Jusefa Ndajšimija i još 1.000.000 ako na kraju sezone bude odlučio da ga otkupi. Malatija insistira na 1.600.000.

11.27 - Simone Edera, koji je bio želja Crvena zvezde, nastavlja karijeru u Seriji B. Torino ga je poslao na pozajmicu u Ređinu.

 

 

11.15 - Olivije Žiru ostaje u Čelsiju. Francuz će biti na raspolaganju Tomasu Tuhelu do kraja sezone kada mu ističe ugovor, posle čega će napustiti Plavce čiji dres nosi poslednje dve i po godine.

10.50 - Atalanta želi mladog reprezentativnog štopera Bosne i Heregovine Anela Ahmedhodžića. Fudbaler Malmea mogao bih već u ponedeljak da se preseli u Bergamo, a švedski klub bi mogao da zaradi 8.000.000 evra. Bila bi to najskuplja prodaja u istoriji Malmea.

10.16 - Real Madrid je prvi favorit da potpiše Kilijana Mbapea u letnjem prelaznom roku, ali Liverpul neće dozvoliti da taj potpis bude bez borbe. Kako javlja francuski “Kanal +” glavni čovek koji želi da se ostvari transfer je Jirgen Klop, trener “crvenih”.

Foto: Tanjug

Kilijan Mbape

10.13 - Kajzeri otvorio je pregovore sa Bolonjom oko centralnog beka Nauena Paza. Turski klub želi da izdejstvuje pozajmicu sa pravom otkupa, a Argentinac će u nedelju odlučiti da li je zainteresovan za selidbu na istok.

09.55 - ESPN tvrdi da je Liverpul u očajničkoj potrazi za štoperom stigao i do imena Arona Longa iz Njujork Red Bula. Američki štoper bi došao samo na šestomesečnu pozajmicu, dok se ne vrate Van Dajk i Matip.

09.37 - Danima se spekuliše o trampi Intera i Rome, a u kojoj bi glavni protagonisiti trebalo da budu Edin Džeko i Aleksis Sančez. Ipak, izgleda da od toga neće biti ništa. Klubovi ne mogu da pronađu zajednički jezik.

Foto: Tanjug/AP

 

09.37- Dobro jutro i dobro došli na blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Sva dešavanja možete pratiti uživo uz portal Informer.rs, a pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija