• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2021

23:27

ŠOU SADIKA! PARTIZAN TRLJA RUKE, MILIONI SU BLIZU! Golčina glavom, asistencija... Čovek je nezaustavljiv! /VIDEO/

Fudbal

ŠOU SADIKA! PARTIZAN TRLJA RUKE, MILIONI SU BLIZU! Golčina glavom, asistencija... Čovek je nezaustavljiv! /VIDEO/

Podeli vest

Bivši fudbaler Partizana Umar Sadik nastavlja da trese mreže u španskoj Segundi

Almerija je u 22. kolu savladala Kasteljon 3:1 uz mnogo muke, jer je do 78. minuta rezultat bio u egalu.

Onda je na scenu stupio Sadik. Nigerijac je glavom zahvatio nabačenu loptu, bio je daleko od gola, ali je fantastično odreagovao, usledio je snažan trzaj i pogodak za novo vođstvo domaćeg tima.

 

 

 

Nadvisio je čuvara i poslao loptu gotovo u rašlje, tamo gde golman nikako nije mogao da je dohvati.

Nigerijac je prvo imao neverovatnu asistenciju kod prvog gola svog tima, a onda je nakon izjednačenja postigao i vodeći gol za svoj tim.

 

 

Ovo mu je već 13. gol u dresu Almerije. Podsetimo, potrebno je da ih postigne 20 da bi Partizan dobio bonus od njegove prodaje. Koliko dobro igra pokazuje i to da je njegov sadašnji klub procenio na 60 miliona evra za njega! U Partizanu sigurno zadovoljno trljaju ruke. 

 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ILIEV BACIO GROBARE U TRANS! Partizanu stiže 20 miliona evra
Partizan

ILIEV BACIO GROBARE U TRANS! Partizanu stiže 20 miliona evra

Bivši golgeter Partizana Umar Sadik je u smiraj prethodnog prelaznog roka napustio Humsku i preselio se u Almeriju, a sada je v. d. sportskog direktora crno-belih Ivica Iliev objasnio kako bi vicešampion Srbije od tog posla mogao da zaradi i čitavih 20.000.000 evra

28.01.2021

12:12

sledeća vest

Vesti

Prebacivanje klime sa hladnog na toplo, nemoguća misija! Majstor otkriva "caku"
Društvo

Prebacivanje klime sa hladnog na toplo, nemoguća misija! Majstor otkriva "caku"

Posle visokih temperatura, nastupile su niske temperature za koje naši organizmi nisu bili spremni. S obzirom na to da još uvek nije počela grejna sezona mnogi su posegli za brzim rešenjem kako bi zagrejali svoj životni prostor. Posle visokih temperatura, nastupile su niske temperature za koje naši organizmi nisu bili spremni. S obzirom na to da još uvek nije počela grejna sezona mnogi su posegli za brzim rešenjem kako bi zagrejali svoj životni prostor.

18.09.2024

15:08

TV

Britanska služba MI6 planira da ubije Vulina?! Spremni su i na fizičku likvidaciju, a ne samo političku! (VIDEO)
Live TV

Britanska služba MI6 planira da ubije Vulina?! Spremni su i na fizičku likvidaciju, a ne samo političku! (VIDEO)

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, koji je najproruskiji političar na Balkanu, mora da snosi posledice za svoje proruske stavove, tvrdi albanski portal "Insajderi". Oni tvrde da britanska služba MI6 planira da njega smeni. Ove navode za Informer su u "Info jutru" komentarisali penzionisani pukovnik Kontraobaveštajne službe (KOS) Ljuban Karan, profesor dr Zoran Milosavljević sa Instituta za političke studije i Perko Matović iz Centra za nacionalnu politiku.

18.09.2024

10:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija