• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2021

08:25

MILOJEVIĆA SABOTIRAJU, ISKLJUČILI MU STRUJU! Srpski trener besan, opet mu preti otkaz!

Fudbal

MILOJEVIĆA SABOTIRAJU, ISKLJUČILI MU STRUJU! Srpski trener besan, opet mu preti otkaz!

Podeli vest

Ekipa Al Ahlija, koja je pod stručnom palicom Vladana Milojevića, opet je kiksnula, pošto je 16. kolu lige Saudijske Arablije remizirala sa Al Batinom 2:2

Pošto je izostala pobeda Vladanu Milojeviću opet preti otkaz. 

Umesto da dele prvu poziciju u šampionatu, Al Ahli je ostao na trećem mestu, sa samo dve pobede u proteklih šest susreta.

Milojević je posle remija besno odjurio u svlačionicu, a sve nakon što je preživeo neprijatnost u Saudijskoj Arabiji. Saudijski portal "Skaj Sport" prenosi da su na dan utakmice strani igrači i ceo stručni štab Vladana Milojevića bili bez struje u svojim domovima na šest sati, što im je otežalo pripremu utakmice. Ali, ne pominju se razlozi isključenja.

Foto: Starsportphoto

Vladan Milojević opet pred otkazom

S obzirom na to nda se posle svakok kiksa priča o odlazku, te spekulacije već pomalo nerviraju srpskog trenera. 

- Ne znam jesam li ljut zbog rezultata ili nisam, ali ovo što se dešava je teško za mene, ne znam šta da kažem. Umoran sam i boriću se čak i sam, sa svojim stručnim štabom i igračima -  rekao je Vladan Milojević posle meča.

- Ja sam trener i mogu danas ili sutra da odem, kad god! Molim navijače za podršku klubu i obećavam da ću se boriti.

Vladan Milojević je u jednom trenutku bio blizu klupe Srbije, sada je ipak prvi favorit Dragan Stojković Piksi. Videćemo posle ovih dešavanja da li će bivši trener Zvezde opet biti u centru pažnje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija