• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2021

19:37

VELIKI KIKS SRBIJE! "Orlovi" poraženi na domaćem terenu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

Fudbal

VELIKI KIKS SRBIJE! "Orlovi" poraženi na domaćem terenu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

Podeli vest

Futsal reprezentacija Srbije je u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo na svom terenu poražena od Bosne i HErcegovine rezultatom 4:2

"Orlovi" su pre meča bili izraziti favoriti, ali tu ulogu nisu uspeli da opravdaju.

Umesto pobede koja se očekivala, usledio je rutinski trijumf Bosanaca koji su u oba poluvremena dali po dva, a primili po jedan bod.

Gostujuća selekcija povela je u šestom minutu golom Davora Arnautovića, da bi reprezentacija Srbije izjednačila u 18. minutu preko Marka Pršića sa penala. Do kraja prvog poluvremena gosti su ponovo poveli golom Bilala Jelića u 19. minutu.

Drugo poluvreme je počelo ranim golom gostiju preko Srdjana Ivankovića u 21. minutu, a Srbija je golom Stefana Rakića u 23. minutu smanjila rezultat na 2:3. Konačan rezultat na meču postavio je Ivanković u 34. minutu.

Ovaj poraz Srbije je još teži, s obzirom na to da su gosti igrali bez tri vrlo važna igrača.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Evropsko prvenstvo održaće se od 19. januara do 6. februara 2022. godine u Amsterdamu i Groningenu, a plasman će obezbediti osam pobednika grupa i šest najboljih drugoplasiranih selekcija, dok će sedmi i osmi sa liste najboljih drugoplasiranih igrati baraž.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

REMI SRBIJE I RUMUNIJE! Naši mogu da žale!
Fudbal

REMI SRBIJE I RUMUNIJE! Naši mogu da žale!

Posle velikog uspeha ostvarenog plasmanom na Prvenstvo sveta koje se u septembru održava u Litvaniji, pred najboljom futsal selekcijom Srbije našli su se novi izazovi! Počele su kvalifikacije za EURO 2022, a Srbija je u prvom meču remizirala sa Rumunijom 2:2 (2:2)

28.01.2021

19:55

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija