• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2021

21:46

KLEOPATRINO PROROČANSTVO SE OSTVARILO! BIĆEŠ OZBILJNO BOLESTAN! Mihajlović šokirao svet iznevši detalje u svojoj knjizi!

Fudbal

KLEOPATRINO PROROČANSTVO SE OSTVARILO! BIĆEŠ OZBILJNO BOLESTAN! Mihajlović šokirao svet iznevši detalje u svojoj knjizi!

Podeli vest

Knjiga Siniše Mihajlovića "Utakmica života" postala je jedna od najprodavanijih u Italiji, a u njoj je legendarni srpski fudbaler, a sada trener Bolonje, otkrio mnoge nepoznate stvari iz svog života

U jednom delu svoje knjige, Siniša Mihajlović se posebno bavi proročanstvom koje je vezano za njega, a preneo je reči koje je rekla 90-tih godina popularna proročica Kleopatra!

Mihajlović navodi da je sve počelo kada je Kleopatra predviđala budućnost njegovom saigraču Vladanu Lukiću, koji je kod nje doneo fotografiju tima crveno-belih koji je osvojio Kup šampiona.

Kasnije je Lukić, kako se navodi u knjizi, Mihajloviću preneo reči Kleopatre, koja mu je rekla da će se Siniša razboleti u kasnijem dobu.

- U roku od nedelju dana doživeće nesreću, nakon čega će imati ozbiljnih problema kod kuće - rekla je navodno Kleopatra Lukiću pokazujući prstom na Mihajlovića!

Foto: Printscreen You Tube

Nestvarno! Kleopatra sve pogodila kada je Mihajlović u pitanju!

Onda je Lukić Mihajloviću preneo reči Kleopatre, koja mu je rekla da će se Siniša voditi bitku sa jednom bolešću u kasnijem dobu.

Proročnica je zatim rekla još neke stvari:

- Tvoji roditelji se nikad neće vratiti u rodnu kuću (napustili rodno Borovo tokom rata).

- Neko iz vaše porodice ce nositi uniformu (brat policajac).

- Imaćete puno dece, više od četvoro, ali jedno od njih neće živeti sa vama (Mhajlovićev najstariji sin Marko, živi sa majkom, dok iz braka sa Arijanom ima petoro dece).

Foto: Instagram/Arijana Mihajlović

Mihajlović zaista ima mnogo dece, kao što je Kleopatra predvidela

- Igraćete u Italiji i tamo ćete dugo ostati.

- Sa 50 godina ozbiljno ćete se razboleti. Ali pobedićete bolest i tada ćete postići veliki uspeh!

Neverovatno, ali istinito! Iako mnogi nisu verovali svojevremeno najpopularnijoj proročici na Balkanu, Siniša Mihajlović je na svojoj koži osetio istinitost njenih proročanstava!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OVO SE ČEKALO! Nole otkrio koliko će još igrati tenis!
Tenis

OVO SE ČEKALO! Nole otkrio koliko će još igrati tenis!

Srpski teniser Novak Đoković će od ponedeljka krenuti u odbranu titule u Melburnu i juriš na 18. grend slem trofej. Dominik Tim je osvajanjem US opena prekinuo dominaciju velike trojke Federer- Đoković- Nadal, a nova generacija željna je najvećih trofeja! Đoković smatra da je za tenis odlično što se pojavljuju novi šampioni...

03.02.2021

18:03

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija