• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2021

19:32

BRAT BIVŠEG IGRAČA LIVERPULA STIGAO U NIŠ! Radnički se žestoko pojačao!

Fudbal

BRAT BIVŠEG IGRAČA LIVERPULA STIGAO U NIŠ! Radnički se žestoko pojačao!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Partizana, Benfike, Majorke, Muskorna i Lensa, Filip Marković, ponovo će igrati na superligaškim terenima! Njegov novi klub je Radnički iz Niša

Rođeni brat Lazara Markovića, Filip, u nastavku sezone nosiće dres niškog Radničkog. Braća su zajedno bila u Partizanu i Lisabonu, ali sada će biti rivali, pošto Lazar ponovo igra za crno - bele!

Filip je doveden da pomogne ekipi da zauzme mesto u vrhu superligaške tabele.

- Vraćam se u srpski fudbal posle skoro deset godina. Iza mene je lep period u inostranim ligama. Čvrsto sam odlučio da se vratim i evo me u Nišu. Na moju odluku da dođem u Radnički najviše je uticalo to što sam se brzo uverio u profesionalizam ljudi koji vode ovaj klub. Lako smo pronašli zajednički jezik, a čuo sam i sve najbolje o treneru Vladimiru Gaćinoviću i radujem se saradnji sa njim- izjavio je krilni napadač, koji je od letos bio bez kluba.

Foto: Starsportphoto

Braća će po prvi put igrati jedan protiv drugog! Lazar i Filip Marković

Cilj Radničkog ove sezone je da se vrati na međunarodnu scenu.

- Imam veliko iskustvo i nadam se da će ono značiti ekipi. Želim da Radničkom pomognem da ostvari cilj i da ponovo zaigra na evropskoj sceni. Pričao sam i sa bratom pre nego što sam došao ovde. On mi je takođe rekao sve najbolje o klubu i ljudima koji ga vode, Ivici Tončevu i Dejanu Propadalu, tako da je i taj razgovor dodatno uticao na mene da se odlučim za Radnički- otkrio je Marković.

 

Biće ovo prvi put da igra u istoj ligi, ali ne i za isti klub kao njegov dve godine mlađi brat.

- Brat i ja nikada nismo igrali jedan protiv drugog, sada smo dobili priliku za to i radujem se unapred tom susretu. Interesantno je i da je Partizan mene kao mladog igrača skautirao i želeo u svom timu, a da je Lazar krenuo sa mnom jer majka nije želela da se razdvajamo. Tako su krenule naše fudbalske karijere!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija