• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2021

15:09

LUKA JOVIĆ JE LISICA, SANJA DA BUDE RADAMEL FALKAO! Zvezda je moj klub, ne razumeju svi te emocije!

Fudbal

LUKA JOVIĆ JE LISICA, SANJA DA BUDE RADAMEL FALKAO! Zvezda je moj klub, ne razumeju svi te emocije!

Podeli vest

Luka Jović se vratio u Ajntraht na šest meseci i procvetao! Bruji Evropa o Srbinu koji je za samo 122 minuta na terenu postigao pet golova u drugom mandatu u ekipi iz Frankfurta

Luka Jović je velika zvezda u Nemačkoj, ali on se ne slaže sa tom konstatacijom.

- Ne. Došao sam da bih povratio samopouzdanje, da se vratim na prethodni nivo, ne da me gledaju kao zvezdu. Vratio sam se jer je to bila najbolja opcija za mene u ovom trenutku - kazao je za sajt Bundeslike Luka Jović. 

Međutim, saigrač Filip Kostić mu je rekao da ga protivnice drugačije gledaju. 

- Nisam primetio, ali Filip Kostić mi je rekao da su po mom ulasku na teren u meču sa Hertom protivnički fudbaleri drugačije reagovali. Ali ja nisam to primetio.

Na pitanje, aklo nije zvzeda, ko je, Jović kaže: 

- To bi drugi trebalo da procene, ali mogu da kažem da sam lisica u kaznenom prostoru i da sam uvek dobro postavljen. 

Foto: AP/Photo

Luka Jović

U Realu to nije bilo dovoljno, ali kaže da je napredovao i sazreo u Madridu.

- Čast je igrati za najveći klub na svetu, a sreća deliti teren sa najboljim igračima na planet. Bilo mi je teško na početku, jer sam još bio mlad, imao sam 21 godinu. Trebalo mi je vremena da saberem misli i shvatim da sam među najboljim igračima sveta u poslednjoj deceniji, na različitim pozicijama. Pored takvih igrača učiš svaki dan. Treninzi sa najboljim defanzivcima na svetu su bili dobra škola za mene.

Pričao je Luka i o idolima.

- Bilo ih je dosta. Ronaldo, pa Zlatan Ibrahimović, ali najviše sam gledao kako igra Radamel Falkao. Mislim da imamo isti stil igre i voleo bih da jednog dana budem uspešan kao on.

Foto: reuters

 

Posebno mesto u srcu srpskog napada ima Crvena zvezda. 

- Najlepše uspomene. To je klub u kome sam proveo 10 godina. Oni koji nisu u klubu ne mogu da razumeju te emocije. To je moj klub. Toma Milićević me je doveo u Crvenu zvezdu. Posle sam promenio nekoliko trenera, ali morao bih da istaknem Bratislava Živkovića, on je najviše uticao na moj razvoj. Najviše mi je pomogao i privatno. Vrlo važna figura u omladinskom stažu. A u omladinskoj školi Zvezde naučiš da pobeđuješ. Razvijaš taj pobednički mentalitet. Dobio sam skoro svaku utakmicu tamo. Vrlo dobra generacija je to bila i imala je veliki uticaj na moj mentalitet.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija