• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2021

20:27

BAHATI VOZAČ ULETEO NA TEREN I NAPRAVIO MILIONSKU ŠTETU! BMW-om po travnatom tepihu!

Fudbal

BAHATI VOZAČ ULETEO NA TEREN I NAPRAVIO MILIONSKU ŠTETU! BMW-om po travnatom tepihu!

Podeli vest

Odakle pojedinim ljudima potreba i poriv da uništavu sve oko sebe, verovatno nikada neće biti jasno... Novi slučaj začudio je mnoge ljude u Srbiji i šire, a delo je bahatog pojedinca koji je rešio da uništi teren fudbalskog kluba Đerdap

U Kladovu se desila neverovatna situacija kada je mladić vozeći automobil marke BMW napravio štetu na stadionu FK "Đerdap"!

On je prvo vozio po atletskoj stazi, pa je prešao na travu koju je, vozeći velikom brzinom uništio! Kako se procenjuje, napravio je štetu na terenu koja iznosi oko 1.600.000 dinara.

https://www.facebook.com/100023636745178/videos/873167570147793/

- Neko se trudi danima, mesecima, godinama da teren ostane najbolji teren u Istočnoj Srbiji i neko se napravi pametan i dođe i napravi ovo?! Slučaj je prijavljen policiji, gledaju se snimci kamera koje pokrivaju prilaz Starom gradu i verujemo da će vandali vrlo brzo biti pronađeni i kažnjeni, istakli su iz FK "Đerdap" uz prikazane slike uništenog terena.

Nešto kasnije, policija je pronašla 24-godišnjeg mladića i privela ga, a protiv njega će po nalogu tužilaštva biti podneta krivička prijava.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SKANDAL U AMERICI! Nikola Jokić OPLJAČKAN
NBA

SKANDAL U AMERICI! Nikola Jokić OPLJAČKAN

Denver Nagetsi su prethodne noći savladali Klivlend Kavalirse sa 133:95, a ponovo je najbolji pojedinac meča bio Nikola Jokić koji je sa po 12 poena i asistencija upisao 24. vezani dabl-dabl od početka sezone

11.02.2021

18:26

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija