• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2021

16:11 >> 16:14

KRSTAJIĆ NIŽE POBEDE! TSC ima GRANITNU odbranu!

Fudbal

KRSTAJIĆ NIŽE POBEDE! TSC ima GRANITNU odbranu!

Podeli vest

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole pobedili su danas na gostujućem terenu Zlatibor sa 1:0, u prvoj utakmici 22. kola Super lige Srbije.

Jedini gol postigao je Nenad Lukić u 59. minutu. Prethodno je Zlatibor ima priliku da povede, ali je Danilo Milenković u 20. minutu promašio penal.

Foto: Starsportphoto

Ekipa iz Bačke Topole je utakmicu završila sa desetoricom, nakon što je Janko Tumbasević u 77. minutu dobio drugi žuti karton. 

Ovom pobedom TSC se vratio u pobedničku seriju, pošto je od dolaska Mladena Krstajića tim iz Bačke Topole slavio u derbiju protiv Vojvodine, a potom su odigrali bez golova protiv Rada. Pored toga, TSC nije primio gol na prve tri utakmice od dolaska nekadašnjeg selektora Srbije na čelo stručnog štaba. 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

SUPERLIGA SRBIJE, 22. KOLO

Utorak

Zlatibor - TSC 0:1 (0:0)
Lukić 59

16.00  Rad - Čukarički

Sreda

13.00 Inđija - Mladost 

13.00 Javor - Partizan 

16.00 OFK Bačka - Proleter 

16.00 Novi Pazar - Radnički Niš 

16.00 Radnik - Napredak 

16.00 Vojvodina - Voždovac 

18.00 Metalac - Spartak 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija