• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2021

13:48

TADIĆEV SAIGRAČ TUŽI UEFA! Tvrdnji da se nije dopingovao!

Fudbal

TADIĆEV SAIGRAČ TUŽI UEFA! Tvrdnji da se nije dopingovao!

Podeli vest

Golman Ajaksa Andre Onana, tužio je UEFA zbog odluke da ga suspenduje na godinu dana

Saigrač Dušan Tadića je dobio zabranu igranja zbog uzimanja furosemida koji je na listi zabranjenih supstanci.

On tvrdi da to nije uradio namerno.  Onana i Ajaks su odlučili zajedničkim snagama i tužili Evropsku fudbalsku uniju Sudu za arbitražu u sportu u Lozani.

Ajaks je angažovao advokate Dolfa Segara i Havijera Ferera, koji uveravaju da će uspeti da reše ovaj slučaj u korsiti igrača i kluba.

Foto: AP/Photo

Andre Onana u ratu sa UEFA

- Potpuno smo ubeđeni u ispravnost ove zakonske akcije – poručili su advokati.

Onana tvrdi da je greškom umesto aspirina uzeo suprugin lek u kojem se nalazi supstanca furosemid,  koja je zabranjena za profesionalne sportiste.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija