• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2021

15:56

PIKSI OFORMIO STRUČNI ŠTAB! Japanac i četiri bivša fudbalera Zvezde!

Fudbal

PIKSI OFORMIO STRUČNI ŠTAB! Japanac i četiri bivša fudbalera Zvezde!

Podeli vest

Novi selektor Srbije Dragan Stojković Piksi trebako bi da bude promovisan do kraja nedelje, a odredio je ko će mu biti najbliži saradnici u stručnom štabu

U Piksijevom stručnom štabu biće petorica novajlija u odnosu na period šefovanja Ljubiše Tumbakovića. Prvi pomoćnici biće Bratislav Živković i Marko Perović, s kojima je već sarađivao, prenosi Mozzartsport.

Živković je radio sa Stojkovićem u Guangdžo R&F-a, prethodno u karijeri vodio Voždovac, Radnik, omladince Crvene zvezde, dok je Perović, nekadašnje krilo Zvezde, karijeru završio baš u Guangdžou R&F-u u vreme šefovanja novog selektora.

Novi trener golmana biće Aleksandar Kocić. U pitanju je bivši čuvar mreže Crvene zvezde, od maja 2012. do decembra 2015. već angažovan u državnom timu, za vreme mandata Siniše Mihajlovića, kasnije uz bok Radovanu Ćurčiću, Diku Advokatu i Ljubinku Druloviću.

Foto: Starsportphoto

Dragan Stojković Piksi izabrao stručni štab

Biće promena i u kadru što se tiče fizičke pripreme igrača. Dosad je na tom planu slobodu imao Andreja Milutinović – zvanično kao koordinator za fizičku pripremu i rehabilitaciju igrača A reprezentacije na koga je čak i prethodni stručni štab imao zamerke. Sada će o kondiciji brinuti Katšuhitoo Kinoši, Japanac s dugogodišnjim stažom u Stojkovićevom stručnom štabu.

Takođe, kako navodi pomenuti izvor, Piksi želi da uz reprezentaciju sve vreme bude Stevan Dika Stojanović, proslavljeni golman Crvene zvezde, kapiten šampionske generacije iz Barija. Nezvanično, kao sportski direktor reprezentacije. S tim što ta ideja čeka realizaciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija