• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

24.02.2021

17:26

OVO SU KANDIDATI ZA NAJBOLJE U PRETHODNOJ GODINI! Ko je vaš favorit?

Fudbal

OVO SU KANDIDATI ZA NAJBOLJE U PRETHODNOJ GODINI! Ko je vaš favorit?

Podeli vest

Za najbolji tim godine nominovan je Liverpul, koji je prošle sezone osvojio šampionsku titulu u Engleskoj, prvi put od 1990. godine, kao i Bajern iz Minhena, čiji su fudbaleri trijumfovali u Ligi šampiona

Saopšteni su kandidati za tradicionalnu "Laureus" nagradu za sportistu godine, a kao što smo već pisali, sramno je da među nominovanima nema Novaka Đokovića, prvog tenisera sveta.

Foto: Tanjug/AP

Liverpul je kandidat za laskavu titulu...


Za najbolji tim godine konkurišu Liverpul i Bajern, a u konkurenciji za nagradu su i sedmostruki uzastopni šampion Formule 1 u konkurenciji konstruktora ekipa Mercedes, šampioni NBA lige Los Andjeles Lejkersi, ragbi reprezentacija Argentine i NFL ekipa Kanzas siti.

Za proboj godine nominovani su fudbaler Barselone Ansu Fati, kvoterbek Kanzas sitija Patrik Mahoms, šampion Moto GP šampionata Djoan Mir, biciklista Tadej Pogačar, koji je pobedio na Tur d'Fransu i osvajači teniskih grend slem titula Iga Švjontek i Dominik Tim.

Prošle godine nagradu za najboljeg sportistu dobili su Luis Hamilton i fudbaler Barselone Lionel Mesi.

Foto: reuters

Mesi je prošle godine bio laureat...

Ovogodišnji pobednici biće proglašeni u maju na virtualnoj ceremoniji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija