• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: J.R.

04.03.2021

07:11

PIKSIJEV ČOVEK OD POVERENJA ZA INFORMER.RS! Radili su zajedno u Kini, a sada žele da urade velike stvari sa Srbijom!

Fudbal

PIKSIJEV ČOVEK OD POVERENJA ZA INFORMER.RS! Radili su zajedno u Kini, a sada žele da urade velike stvari sa Srbijom!

Podeli vest

Kao igrač Bratislav Živković je ostavio trag u Crvenoj zvezdi i Sampdoriji, kao trener se dokazivao u Srbiji i Kini, a sada za Informer.rs kaže da će dati maksimum da pomogne novom selektoru Draganu Stojkoviću da povrati poljuljani ugled reprezentacije i odvede našu zemlju na Mundijal

Kada je Dragan Stojković Piksi zvanično imenovan za selektora fudbalske reprezentacije Srbije, mnogima je laknulo! 

Predugo je trajala agonija, fudbalska selekcija je čekala stručnjaka koji će uspeti da je izdigne na viši nivo i ponovo ulije veru naciji!

Foto: fss

Novi selektor ima punu podršku javnosti

Stojković se odlučio da uz sebe ima Goran Đorovića, Sašu Ilića, Bratislava Živkovića, Gorana Čumića (trenera golmana), Kacušita Kinošia (kondicionog trenera), Nebojšu Stamenkovića (trenera analitičara) i Nemanju Filipovića (tim menadžera).

Jedan od ljudi koje je novi selektor uvrstio u najbliže saradnike je Bratislav Živković, čovek sa zavidnom fudbalskom karijerom i neko ko je pomagao Piksiju i tokom njegovog angažmana u Kini.

Foto: Starsportphoto

Živković je veliki optimista kada je selekcija Srbije u pitanju

Za Informer. rs, Živković kaže da će mu ovo biti najveći izazov u trenerskoj karijeri i da je spreman da da celog sebe za uspeh nacionalnog tima.

- Rad u reprezentaciji je kruna svačije karijere! Srećan sam zbog svega i znam da nas čeka nešto veliko, duboko verujem u to - kaže Živković.

Otkrio je Stojkovićev saradnik šta može da se očekuje od Piksija.

- Ubeđen sam da će Piksi doneti mnogo pozitivnih promena! Radio sam sa dosta trenera, svaki ima nešto svoje, ali Dragan je zaista poseban. On zna šta hoće, smiren je i strpljiv i ima plan kako da sve što je zamislio sprovede u delo. Bio je vrhunski igrač i verujte mi, isti je takav i kao trener

Živković otkriva na čemu će novi selektor insistirati.

- On pre svega želi da napravi jednu zdravu, homogenu grupu i ni najmanje ne sumnjam da će u tome uspeti. Zahtevaće veliki trud od igrača i uveren sam da će doneti boljitak reprezentaciji.

Foto: Starsportphoto

Cilj je da se iz svakog igrača izvuče maksimum

Ne sumnja Piksijev pomoćnik da Srbija može da izbori plasman u Katar 2022. godine.

- Kako da ne! Da ne verujemo u to ne bi smo se ni hvatali u koštac sa ovim izazovom! Nije laka grupa, to svi znamo, ali isto tako smo svesni da naša selekcija ima izuzetno kvalitetne igrače. Tim će sigurno biti podmlađen, a Stojković će najbolje znati kako da iz svakoga izvuče maksimum. Znamo da javnost mnogo očekuje, a mi ćemo dati sve da ispunimo očekivanja - zaključio je Bratislav Živković u razgovoru za Informer.rs.

"Orlovi" će borbu za odlazak u Katar 2022. početi 24. marta utakmicom protiv Republike Irske u Beogradu, tri dana kasnije u goste nam dolazi Portugal, a za kraj mini ciklusa Srbija će 30. marta gostovati Azerbejdžanu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija