• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2021

07:50

KRAJ SAGE! Milojević napušta Al Ahli, ide kod milijardera koji je posetio Zvezdu!

Fudbal

KRAJ SAGE! Milojević napušta Al Ahli, ide kod milijardera koji je posetio Zvezdu!

Podeli vest

Nekadašnji trener Crvene zvezde Vladan Milojević najverovatnije će na kraju sezone napustiti Al Ahli iz Džede

Ipak, tamošnji mediji prenose da je Milojević već pronašao novi klub, o čemu se mesecima spekulisalo. Srpski trener je navodno u pregovorima sa sa ekipom iz Ujedninjenih Arapskih Emirata.

Reč je o Al Ainu, klubu koji je u vlasništvu šejka Mohameda Bin Zajeda, koji je svojevremeno bio i gost Crvene zvezde na Marakani kada je dobio crveno-beli dres od Dragana Džajića.

Foto: Starsportphoto

 

Al Ain ima najviše ciljeve u domaćem šampionatu, ali ove sezone će titulu najverovatnije da osvoji Al Džazira. Zbog toga će portugalski stručnjak Pedro Emanuel biti smenjen. Upravo bi  Milojević mogao da ga nasledi.

Postoji mogućnost i da se srpski trener vrati u Grčku, gde je već vodio Panionios, jedno vreme se spekulisalo o Olimpijaku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija