• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.03.2021

17:21

ŠPANCI BAŠ ŽELE SRBINA! Nekadašnji fudbaler Partizana OPET u Španiji!

Fudbal

ŠPANCI BAŠ ŽELE SRBINA! Nekadašnji fudbaler Partizana OPET u Španiji!

Podeli vest

Bivši fudbaler beogradskih crno - belih, Stefan Šćepović, blizu je dogovora sa Malagom!

Kako prenose pojedini španski mediji, Stefan Šćepović je želja Malage, a on je slobodan igrač od kako se početkom febraura rastao sa japanskom Mačidom!

Foto: Reuters

Šćepović je sa uspehom nastupao u Španiji...

Zamiso je da zameni povređenog Pabla Čavariju. Obzirom na to da je prelazni rok odavno završen, Malaga mora da dovede slobodnog igrača, ali je Šćepović prva želja kluba.

Foto: Prints

Stefan Šćepović

Bivši fudbaler Partizana i stariji brat Marka Šćepovića je stigao u Španiju, gde se očekuje da će potpisati ugovor ovim timom iz Segunde. 

Šćepović je već nastupao u Španiji, za Sporting Hihon i to u dva navrata. U prvom mandatu je igrao izvanredno, postigao je 23 pogotka i upisao devet asistencija!

Foto: starsport

Braća Šćepović su istovremeno bili članovi Partizana u jednom momentu

Potom je otišao u škotski Seltik i osvajio Premijeršip! Onda je završio na pozajmici u Hetafeu, koji ga je potom i otkupio.Potom se vratio u  Hihon, zatim ga je put odveo u mađarski Videoton pa u Jageloniju! U Poljskoj je doživeo težu povredu, a onda je otišao u Japan... kako stvari stoje, destinacija će mu ponovo biti Španija!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija