• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2021

08:23

ŠTA ĆE BITI S MESIJEM, DA LI NAPUŠTA BARSU? Evo šta je Kuman poručio Argentincu!

Fudbal

ŠTA ĆE BITI S MESIJEM, DA LI NAPUŠTA BARSU? Evo šta je Kuman poručio Argentincu!

Podeli vest

Nije Barselona uspela da napravi čudo protiv PSŽ-a u Parizu, nakon poraza od 1:4 u prvom meču u drugom je bilo 1:1 , pa su Katalonci završili takmičenje u Ligi šampiona

Završili su takmičenje u ranoj fazi, ali je holandski stručnjak Ronald Kuman i pored eliminacije bio zadovoljan igrom tima na "Parku Prinčeva".

- Tužni smo zbog eliminacije, ali napuštamo takmičenje sa dobrim osećajem. Odigrali smo dobro u prvom poluvremenu. Zaslužili smo da na pauzu odemo sa 2:1 i onda bi sve bilo moguće. Rizikovali smo, pritiskali dominirali i kreirali više šansi, ali nismo uspeli da ih iskoristimo - rekao je Kuman na konferenciji posle meča.

U finišu prvog poluvremena Lionel Mesi je promašio, odnosno Kejlor Navas mu je odbranio penal. Ko zna šta bi bilo da je Barsa povela sa 2:1.

Foto: Tanjug/AP

 

- Penal je bio vrlo važan trenutak. Drugo poluvreme bi bilo drugačije, ali takve stvari se dešavaju. Njihov golman je bio igrač utakmice. Oni su u prvom meču bili efikasni pred našim golom. Postigli su četiri pogotka, a mi jedan i to je napravilo razliku. Uložili smo ogroman napor, možda nismo imali dovoljno sreće.

Svi se pitaju da li će Mesi ostati u Barseloni  s obzirom na to da mu ugovor ističe na kraju sezone.

- Mesi mora da odluči o svojoj budućnosti, niko ne može da mu pomogne u tome. Leo već neko vreme vidi da tim napreduje uz promene koje smo napravili, mnogo mladih, kvalitetnih igrača.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija