• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2021

17:28

ŠALKEOVO "AUF WIEDERSEHEN" BUNDESLIGI! Bajern grabi ka tituli! /VIDEO/

Fudbal

ŠALKEOVO "AUF WIEDERSEHEN" BUNDESLIGI! Bajern grabi ka tituli! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Bajerna savladali su Verder Bremen u gostima sa 3:1 (2:0) u 25. kolu Bundeslige

Pakleno teško će biti RB Lajpcigu da skine Bajern sa trona! Jednostavno, Bavarci su nemilosrdni i ne mogu dva puta da pogreše!

Maksimalno ozbiljno shvatili su fudbaleri Bajerna poraz od Ajntrahta pre tri kola i više ništa ne prepuštaju slučaju što se videlo danas na Vesternstadionu u Bremenu gde je aktuelni šampion slavio sa 3:1 (2:0). 

Foto: Tanjug/AP

Poveli su Bavarci preko Gorecke u 22. minutu, da bi potom Serž Gnabri duplirao prednost svog tima. U drugom delu igre i Levandovski se upisao u strelce, a Niklas Fulkrug je u 86. u speo samo da ublaži poraz svog tima. 

Bajern brzo hita na kovoj šampionskoj tituli, ali Šalke duplo brže grabi ka "Cvajti"! Rudari su pregaženi na gostovanju Volfsburgu sa 5:0 (1:0). 

Foto: Tanjug/AP

Iako je posle prvih 45. minuta bilo sa 1:0 uz autogol Škodrana Mustafija, u drugom poluvremenun Vukovi su rastrgali nemoćni Šalke na sitne komade. Redom su pogađali Veghorst, Baku, Brekalo i Filip za konačnih 5:0!

Da stvar po Šalke bude gora, direktni konkurent u borbi za opstanak, Majnc upisao je minimalnu pobedu protiv Frajburga 1:0 (0:0). Jedini gol postigao je Kvaison u 84. minutu. 

Vratio se i Union Berlin nakon loše serije na staru 2021. godine na dobar kolosek pošto su na svom terenu slavili protiv Kelna 2:1 (0:1) posle preokreta. 

Jarčevi su poveli preko Dude u 45. minutu sa bele tačke. Kruze je, takođe iz penala izjednačio, da bi Trimel u 67. doneo potpuni preokret Unionu. 

 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

BUNDESLIGA

 

25. kolo

Petak

Augzburg - Menhengladbah 3:1 (0:0)
Vargas 52, Rihter 76, Han 89 - Nojhaus 68

Subota

Majnc - Frajburg 1:0 (0:0)
Kvajson 83

Union Berlin - Keln 2:1 (0:1)
Kruze 48pen, Trimel 67 - Duda 45pen

Verder - Bajern 1:3 (0:2)
Filkrig 86 - Gorecka 23, Gnabri 35, Levandovski 67

Volfzburg - Šalke 5:0 (1:0)
Mustafi 31ag, Veghorst 51, Baku 58, Brekalo 64, Filip 79

18.30 Dortmund - Herta 

Nedelja

13.30 Leverkuzen - Bilefeld

15.30 RB Lajpcig - Ajntraht 

18.00 Štutgart - Hofenhajm 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija