• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2021

17:22

AJNTRAHT REMIZIRAO SA RB LAJPCIGOM! JOVIĆ ušao sa klupe, pa ZAMALO doneo pobedu! /VIDEO/

Fudbal

AJNTRAHT REMIZIRAO SA RB LAJPCIGOM! JOVIĆ ušao sa klupe, pa ZAMALO doneo pobedu! /VIDEO/

Podeli vest

U okviru 25. kola Bundeslige, Jovićev i Kostićev Ajntraht je u gostima remizirao sa drugoplasiranim RB Lajpcigom! Bilo je 1:1, dok su fudbaleri Arminije Bilefeld pobedili na gostujućem terenu Bajer iz Leverkuzena sa 2:1 i napravili veliko iznenađenje

Od prvog minuta u meču RB Lajpciga i Ajntrahta zaigrao je srpski reprezentativac Filip Kostić, dok je Luka Jović veći deo meča posmatrao sa klupe! Bilo je 1:1, a Silvu je u 72. minutu zamenio fudbaler Real Madrida na pozajmici u Ajntrahtu. 

Imao je Jović veliku priliku da se upiše u strelce samo deset minuta nakon ulaska, ali je iz dobre šanse šutirao pored leve stative!

To je ono što najviše zanima ljubitelje fudbala u Srbiji, ali krenimo redom...

RB Lajpcig je imao znatno bolje i konkretnije šanse u prvom delu meča! Prvo je Trap spasio goste posle pokušaja Džastina Klajverta, a onda je Orbanu poništen gol zbog ofsajda!

Foto: Tanjug/AP

 

Pokušao je Hasebe u 39. minutu za Ajntraht, ali je iz sjajne šanse šutirao daleko od desne stative.

Na poluvreme se otišlo bez golova, a onda je Forsberg je pocepao mrežu u 47. minutu meča! 

Probudio se Ajntraht posle tog pogotka, pa je u 61. minutu Daiči Kamada bio precizan posle sjajne akcije gostiju i asistencije Silve! 1:1!

Fenomelanu priliku imao je Sorlot u 78. minutu za Lajpcig, ali je lopta prozujala pored stative! Sjajna šansa otišla je u nepovrat!

U utakmici u kojoj je Arminija pobedila Bajer u Leverkuzenu, poveli su gosti u 18. minutu golom Ricua Doana, a prednost je udvostručio Masaja Okugava u 57. minutu. Konačan rezultat postavio je Patrik Šik u 85. minutu.


Arminija je prekinula niz utakmica bez pobede, a posle šeste pobede u prvenstvu zauzima 15. mesto na tabeli sa 22 boda, bodom više od Majnca koji je prvi u zoni ispadanja.Leverkuzen je pretrpeo sedmi poraz i šesti je na tabeli sa 40 bodova.

BUNDESLIGA - 25. KOLO

PETAK

Augzburg - Menhengladbah 3:1 (0:0)

Vargas 52, Rihter 76, Han 89 - Nojhaus 68

SUBOTA

Majnc - Frajburg 1:0 (0:0)

Kvajson 83

Union Berlin - Keln 2:1 (0:1)

Kruze 48pen, Trimel 67 - Duda 45pen

Verder - Bajern 1:3 (0:2)

Filkrig 86 - Gorecka 23, Gnabri 35, Levandovski 67

Volfzburg - Šalke 5:0 (1:0)

Mustafi 31ag, Veghorst 51, Baku 58, Brekalo 64, Filip 79

Dortmund - Herta 2:0 (0:0)

Brant 53, Mukoko 90+1

NEDELJA

Leverkuzen - Bilefeld 1:2 (0:1)

Šik 85 - Doan 17, Okugava 57

RB Lajpcig - Ajntraht  1:1 (0:0) 

Forsberg 47, Kamada 61

18.00 Štutgart - Hofenhajm 

 

https://www.sofascore.com/sr/turnir/fudbal/germany/bundesliga/35


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija