• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2021

18:17

CRNOGORCI TRLJAJU RUKE! Uroš Đurđević igra FUDBAL ŽIVOTA! Novi reprezentativac komšija dvostruki strelac protiv Majorke!

Fudbal

CRNOGORCI TRLJAJU RUKE! Uroš Đurđević igra FUDBAL ŽIVOTA! Novi reprezentativac komšija dvostruki strelac protiv Majorke!

Podeli vest

Postigao je 19 golova u Segundi za Hihon, prvi je strelac lige i nema Uroš Đurđević nameru da stane!

Hihon je kao domaćin savladao Majorku sa 2:0, a Uroš Đurđević je bio strelac oba gola!

Neverovatan je bivši igrač Partizana i mlade reprezentacije Srbije ove sezone, njegov tim je četvrti na tabeli, a on na prvom mestu liste strelaca! Čak i da ne uđe njegova ekipa u elitni rang, on gotovo sigurno hoće!

Foto: printscreen

Đurđević briljira u Španiji

Đurđeviću je ovo bila 13. prvenstvena utakmica na kojoj je postizao golove ove sezone, a timu iz Hihona deseta pobeda kada je tresao protivničke mreže. Peti put od starta Segunde postigao je minimum dva gola na jednom meču, a rivala je načeo u 28. minutu sa bele tačke. 

U 86. je postigao drugi gol i sada je jasno da je on zaslužan za 60 posto golova koje je dao Sporting ove sezone! Valensija je već pokazala veliko interesovanje, a sigurno će na stolu sjajni napada imati još sjajnih ponuda! 

Ostaje žal što ga Srbija neće imati u budućnosti, ali jedno je sigurno - pred njim je sjajna karijera! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pik

pre 3 godine

Ostaje žal što ga Srbija neće imati u budućnosti !?! Nama izdajice ne trebaju , za rep igras srcem a ne in licnih interesa

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija