• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2021

13:51

BARSA IMA NEVEROVATAN PLAN! Opet će se protivnici TRESTI! Laporta pravi STRAŠAN TIM!

Fudbal

BARSA IMA NEVEROVATAN PLAN! Opet će se protivnici TRESTI! Laporta pravi STRAŠAN TIM!

Podeli vest

Nakon što je za prvog čoveka katalonskog kluba izabran Đoan Laporta naziru se bolji dani za Barselonu! Na bolji, nego izvanredni! Bilo je neophodno da se stvari menjaju iz korena, a deluje da će nekadašnji čelnik kluba ponovo dovesti ovog velikana na mesto uspeha

Jeste Barselona ispala od PSŽ-a u revanšu osmine finala Lige šampiona, ali su u uzvratnom meču izabranici Ronalda Kumana najavili da španski gigant polako izlazi iz krize! 

Foto: Tanjug/AP

 

Sve je delovalo bolje! Igra tima, ali i glavne zvezde Lionela Mesija! Deluje da je ponovo srećan na terenu i definitnivno su dolaskom novog predsednika veće šanse da na leto potpiše novi ugovor!

Sa druge strane, jedan od najboljih klubova sveta je ušao u finale Kupa kralja, a imaju sedam bodova manje od prvoplasiranog Atletika, ali i meč manje! Ukoliko pobede Uesku, prilaze na četiri boda i zakuvaće borbu za titulu!

Foto: Reuters

 

Nije tajna da je Barsa u teškoj finansijskoj situaciji, a naravno najveći neprijatelj poput mnogih joj je bila korona virus.

 Već su poznate želje za prelazni rok! Pre svih Serhio Aguero iz Sitija, njegov saigrač Erik Garsija, potom Memfis Depaj iz Liona i Đorđino Vajnaldum iz Liverpula. Takođe priželjkuju  Davida Alabu iz Bajerna (ukoliko ne ode u Real)!

Biće đavolski teško da uspe da dovede sve koje želi, ali su sa Laportom šanse znatno veće! 

Uz ostanak Mesija i još nekoliko ključnih igrača, ali i uz dolazak makar nekolicine želja, nema sumnje da bi španski klub ponovo bio onaj od koga protivnici strepe! Ukoliko na sve to uspe da se dovede i Erling Haland iz Borusije Dortmund, onda bi to bio vanserisjki potez nove uprave! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija