• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2021

23:07

ŽOTA RASTERAO CRNE OBLAKE IZNAD ENFILDA! Liverpul pobedio u NAJDUŽOJ utakmici u istoriji Premijer lige! /VIDEO/

Fudbal

ŽOTA RASTERAO CRNE OBLAKE IZNAD ENFILDA! Liverpul pobedio u NAJDUŽOJ utakmici u istoriji Premijer lige! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Liverpula prekinuli su niz od dva poraza pošto su na gostovanju savladali Vulverhemton sa 1:0 (1:0) u poslednjoj utakmici 28. kola Premijer lige

Razilaze se polatko crni oblaci nad Enfildom. Nakon loše serije rezultata u poslednjih mese i po dana Liverpul je napokon vezao dve pobede! Dodouše, teško izvojevane, ali ipak pobede. Redsi su na gostovanju Vulverhemtonu slavili sa 1:0 (1:0) i tako upisali pobedu nakon dva poraza u Premijer ligi. 

Foto: Tanjug/AP

Utakmicu je rešio Diogo Žota koji je golom u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena postavio konačan rezultat meča.

Utakmica se odužila na 108 minuta zbog povrede Ruia Patrisija. Na Portugalca je naleteo kapiten Konor Koadi, te je golman morao da bude iznet sa terena zbog povrede glave. Za sada nije poznato u kakvom je stanju, ali dešavanja na Molino stadionu. 

Ipak, utisak je da ni Jirgen Klop, ali ni njegovi igrači nisu najkrivlji za seriju loših rezultata. Brojne povrede pratile su Redse tokom cele sezone, a glavni dokaz je činjenica da je povratak Dioga Žote, koji je bio povređen od decembra, označio i poboljšanje forme Liverpula. 

Foto: Tanjug/AP

Pored toga, dolazak Ozana Kabaka napokon je stabilizovao odbranu Liverpula, te je sve izvesnije da će Turčin ostati na Enfildu i naredne godine.

Liverpul i Vulverhemton ostaće upamćei kao timovi koji su odigrali najdužu utakmicu ikada u Premijer ligi - 107 minuta i 46 sekundi. Prethodno je rekord držao meč Arsenala i Vest Hema iz 2013. godine koji je trajao 102 minuta i 58 sekundi.  

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Premijer liga, 29. kolo

Petak

Njukasl - Aston Vila 1:1 (0:0)
Lasels 90+4 - Klark 86ag

Subota

Lids - Čelsi 0:0

Kristal Palas - VBA 1:0 (1:0)
Milivojević 37p

Everton - Barnli 1:2 (1:2)
Kalvert-Luin 32 - Vud 13, Meknil 24

Fulam - Mančester siti 0:3 (0:0)
Stons 47, Žesus 56, Aguero 60

Nedelja

Sautempton - Brajton 1:2 (1:1)
Adams 27 – Dank 16, Trosar 56

Lester - Šefild junajted 5:0 (1:0)
Ihenačo 39, 69, 78, Perez 64, Ampadu 80ag

Arsenal - Totenhem 2:1 (1:1)
Odegard 44, Lakazet 64 – Lamela 33

Mančester junajted - Vest Hem 1:0 (0:0)
Doson 53ag

Ponedeljak 

Vulverhempton - Liverpul 0:1 (0:1)
Žota 45+2

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17