• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2021

07:20

NEKA MI NEKO KAŽE DA NEMA BOGA! Žena pokojnog fudbaler otkrila kako je Miličić pronađen!

Fudbal

NEKA MI NEKO KAŽE DA NEMA BOGA! Žena pokojnog fudbaler otkrila kako je Miličić pronađen!

Podeli vest

Legendarni fudbaler Aleksandar Miličić pronađen je mrtav posle sedmodnevne potrage

On je u 75. godini pronađen smrznut pokraj stadiona Mačve, a ostao je upamćen kao legenda Slobode iz Tuzle. 

Za taj tim odigrao preko 475 utakmica, a 1977. godine nastupao je u Kup UEFA gde je eliminisan od LAs Palmasa.

Miličić je pred kraj života imao problema sa demecijom, a nejgova supruga Smilja je otkrila da su ga pronašli dečaci u igri. 

- Dečaci neki su pošli da snimaju zalazak sunca i ispala im je lopta. Tu gde je ispala nije poljana gde može da se igra lopte. I neka mi niko ne kaže da nema sudbine i Boga. Ja verujem u to...Pronašla ga je lopta - rekla je ona za Pink. 

Ćerka Sanja emotivno se oprostila od svog oca. 

- Nadala sam se da je negde otišao, da je uzeo neki autobus, da ga je neko primio, da je u toplom i suvom, neizvesnost je bila jako teška. Ne verujem da bih mogla da živim sa tom neizvesnošću da ga nisu našli. Mislim da je ovako bolje. Nadam se da je zaspao srećan misleći da je dao najlepši gol i da je odigrao najlepšu utakmicu u životu - rekla je ona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija