• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2021

17:03

MITROVIĆ ZA INFORMER.RS ZAGRMEO! Francuzi puštaju svoje igrače, a nama ne dozvoljavaju! Ako tako ostane...

Fudbal

MITROVIĆ ZA INFORMER.RS ZAGRMEO! Francuzi puštaju svoje igrače, a nama ne dozvoljavaju! Ako tako ostane...

Podeli vest

Reprezentativac Srbije Stefan Mitrović je za naš portal rekao da i dalje ne zna da li će moći da igra u narednim mečevima za "orlove" zbog pravila o karantinu u Francuskoj, ali navodi da bi zabrana bila totalna diskriminacija, pošto Francuzi svojim igračima dozvoljavaju da predstave "trikolore"

Kapiten francuskog Strazbura je za Informer.rs rekao da se i dalje ne zna hoće li moći da se odazove pozivu seletkora Dragana Stojkovića za predstojeće kvalifikacione utakmice naše zemlje!

- Verujte mi da se ništa još ne zna! Sa nestrpljenjem očekujemo odluku i ukoliko nam ne dopuste da odemo i da igramo za reprezentaciju, ne znam kako bih to nazvao osim - diskriminacija!

Foto: Starsportphoto

Stefan Mitrović u dresu nacionalnog tima

Nastavio je u dahu pouzdani stub odbrane francuskog prvoligaša.

- Francuzi svoje igrače uredno puštaju da igraju svoje utakmice van granica zemlje i da ne bude obavezan karantin, dok nama ostalima to ne dozvoljavaju! Velika prašina se digla oko ovog slučaja, očekujem i nadam se da će uslovi biti isti za sve! Uskoro će biti doneta konačna odluka - rekao je Mitrović za naš portal.

Podsetimo, osim sjajnog defanzivca, u istom problemu se nalaze još Predrag Rajković i Mihailo Ristić. Oni takođe nastupaju za francuske klubove i pod upitnikom su za mečeve "orlova".

Ipak, direktor reprezentacije Stvean Dika Stojanović uverava da će Piksi moći da računa na njih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 3 godine

Koliko znam iz novina Francuska nije spremna pustati igrace VAN zemalja EU . I ne razumjem zasto se spominje Francuska kada Mitrovic igra u Ebgleskoj

sasabl

pre 3 godine

Aleksandar Mitrovic igra u Engleskoj a Stefan Mitrovic ugra u Francuskoj.U RC Strasbourg Alsace.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija