• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2021

07:38

UPLAŠILI SE! IRCIMA KLECAJU KOLENA PRED MEČ SA SRBIJOM! Imaju sedam napadača, problem je i selektor!

Fudbal

UPLAŠILI SE! IRCIMA KLECAJU KOLENA PRED MEČ SA SRBIJOM! Imaju sedam napadača, problem je i selektor!

Podeli vest

Novi selektor Srbije Dragan Stojković Piksi debitovaće protiv Irske na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo (sreda, 20.45 )

Stiven Keni, selektor fudbalske reprezentacije Irske, ima mnogo briga pred duel u Beogradu sa "orlovima".

Brinu ga napadači koje ima na raspolaganju, ali još više napadači koje na raspolaganju ima Srbija!
Pred prvi meč u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru 2022. godine, selektor Iraca oprezan je zbog neverovatnog napadačkog potencijala koji ima srpski nacionalni tim.

- Verovatno imaju sedam napadača koji igraju na dobrom nivou.Dušan Vlahović, postigao je het-tri za Fiorentinu prošle nedelje. Luku Jovića Real Madrid kupio je za 60 miliona evra i sad je u Ajntrahtu da bi postizao golove. Aleksandrar Mitrović, Dušan Tadić, Sergej Milinković-Savić... On je igrač meseca u Laciju, dobar igrač. Tu su i Nemanja Radonjić koji je stvarno brz i Filip Kostić koji igra po levoj strani u Frankfurtu i mnogo je dobar - rekao je selektor Iraca.

Iako mnogi od nabrojanih igrača nisu klasični napadači, Keni zna da svi mogu da naprave problem pred golom njegovog tima. Imao je selektor Irske komentar i za novom selektora našeg nacionalnog tima.

Foto: reuters

Irci u problemu pred meč sa Srbijom

- Zaista, taj tim može da igra sa trojicom ili četvoricom igrača u napadu. Problem je novi selektor, teško je znati koga će odabrati za meč. Ne možemo se previše fokusirati na to, ali znamo koja su njihova oružja. Moramo da odigramo dobro, da ne potcenimo sebe i da budemo agresivni na naš način. Naša situacija sa napadačima nije impresivna, ali kao tim možemo da zabeležimo dobar rezultat u Srbiji -  zaključio je selektor prvog protivnika našeg tima u kvalifikacijama za Katar.

Za ovo okupljanje nacionalnog tima Keni može da računa na iskusnog Šejna Longa (Bornmut) koji ima 85 nastupa i 17 golova u dresu državnog tima, a pored njega tu su i Džejms Kolins (Luton), Ronan Kurtis (Portsmut), Aron Konoli (Brajton) i Troj Perot (Ipsvič). Njih četvorica zajedno imaju 19 nastupa i jedan gol za reprezentaciju.

Foto: reuters

 

Meč Srbije i Irske igra se u Beogradu, 24. marta (20.45). Nakon njega, reprezentacija Srbije će do kraja meseca igrati i protiv Portugala (27. mart. 20.45) i Azerbejdžana (30. mart, 18.00).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 3 godine

I ovakva Irska je prejaka za Srbiju. Irska neće izgubiti u Beogradu. Valter bi rekao: "Živi bili pa vidjeli"!

sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)
Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

05.07.2024

16:30

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija