• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2021

10:15

OTKRIVENO! Evo kako će igrati Piksijeva Srbija!

Fudbal

OTKRIVENO! Evo kako će igrati Piksijeva Srbija!

Podeli vest

Navijači Srbije jedva čekaju početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u fudbalu

Fudbalska reprezentacija Srbije okupiće se ovog ponedeljka u Staroj Pazovi, imaće malo vremena za pripreme za mečeve na startu kvalifikacija za Mundijal i meč sa Irskom (sreda, 20.45).

Sve najviše zanima kako će reprezentacija ubuduće igrati pod palicom selektora Dragan Stojkovića Piksija. Novinari su upitali to i Piksija na zvaničnoj konferenciji, međutim nije želeo selektor o tome mnogo da priča.

Najveća dilema je naravno oko toga da li će Srbija zadržati sistem sa trojicom štopera kao što je to bilo u drugom delu mandata Ljubiše Tumbakovića ili nas čeka neko iznenađenje... "Sportski žurnal" prenosi da će Piksijevi "orlovi" igrati takođe u sistemu 3-4-3.

Foto: fss.rs

Dragan Stojković Piksi

Stojković je najavio ofanzivnu Srbiju, koja će igrati na gol više. Srbiju očekuju tri utakmice protiv Irske, Portugala i Azerbejdžana, a "Žurnal" navodi da je već poznata okosnica za prvi duel - možda i najvažniji u kvalifikacijama. 

Tako bi na golu trebalo da bude Predrag Rajković, dok će zadnju liniju činiti Milenković, S. Mitrović i Spajić, a po bokovima bi prednost trebalo da dobiju Lazović i Kostić. Par centralnih veznih trebalo bi da čine Nemanja Maksimović i Nemanja Gudelj, dok su ofanzivnije uloge namenjenje Dušanu Tadiću i Sergeju Milinković-Saviću.

Foto: Starsportphoto

Svi jedva čekaju da vide tim Srbije protiv Irske

 

Prvo iznenađenje selektora predstavljaće napadač, pošto je u prvi plan izbio Dušan Vlahović iz Fiorentine. To znali da se Aleksandar Mitrović, najbolji strelac "orlova" seli na klupu, Mada i očekivano, jer je na konferenciji za medije Piksi istakao da ga je pozvao zbog "starih zasluga".

"Žurnal" prenosi i da nije isključeno da Đuričić počne umesto Sergeja Milinković-Savića, odnosno Mladenović umesto Kostića. Šansi se nadaju mladi štoperi Pavlović i Veljković, a ultraofanzivna ideja bi bila sa Mitrovićem i Vlahovićem od starta, uz podršku Tadića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Realno

pre 3 godine

Isto kao i svi ranije - lose, i nezainteresovano. Shvatite, da je ljude sramota igrati za Vulina, Vucica, Nesu, Mitrovica, Koferceta, Malog, Djuku, Anu... Kada budemo imali pravu drzavu, u kojoj su ljudi srecni, a politicari ugledni i skolovani, i uspesni (a ne kao danas), i koja ima institucije , a ne da jedna marioneta, kao, odlucuje o svemu, a u stvari odlucuje udba/mafija. Tek tad se moze ocekivati rezultat. Do tada - laku noc! Neka poslednji ugasi svetlo...

Knin Krajina

pre 3 godine

Novinare ne pametujte previse ostavite piksija da radi svoj posao i kad pobjedimo ili izgubimo nismo prvaci a nije ni tragedija... nemoze crno i bijelo. Samo da se iskreno borimo i uzivamo.

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija