• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2021

14:02

KO ĆE BITI NOVI PREDSEDNIK FSS? Da li je vreme za Vidića? Ovo su potencijalni kandidati! /ANKETA/

Fudbal

KO ĆE BITI NOVI PREDSEDNIK FSS? Da li je vreme za Vidića? Ovo su potencijalni kandidati! /ANKETA/

Podeli vest

Slaviša Kokeza nije više predsednik fudbalskog saveza Srbije, podneo je neopozivu ostavku

Počinje potraga za novim predsednikom Fudbalskog saveza Srbije! Još nije poznato ko će naslediti doskorašnjeg prvog čoveka srpskog fudbala.

Slaviša Kokeza, koji je pod istragom policije, nakon ostavke je poručio da odlazi kako bi reprezentaciji omogućio neophodan mir, te da je ponosan ponosan što će državni tim da predvodi po njegovom mišljenju najveće ime u istoriji našeg fudbala Dragan Stojković.

Vidića za predsednika!

Ko će biti novi predsednik, zasad nije poznato. Već nedeljam su u opticaju mnoga imena, poput fudbalskih legendi Dragana Džajića, Mitra Mrkele, Nemanje Vidića, biznismena Milije Babovića, političara Nebojše Lekovića...

Da li je zaista vreme za Nemanju Vidića, koji je krajem prošle godine žestoko napao tadašnje rukovodstvo FSS na čelu sa predsednikom Slavišom Kokezom. Legendarni defanzivac i bivši kapiten Mančester junajteda optužio je Kokezu i njegove saradnike da rade samo u ličnu korist i da su ljudima sumnjivih biografija omogućili da se obogate na račun srpskog fudbala.

Anketa

- Ovaj sistem je destruktivan i kratkoročan. Troši fudbalske radnike, pravi fudbalere i trenere za kratku upotrebu, postavlja ljude na funkcije sa sumnjivim namerama. Ceo sistem radi u interesu menadžera i funkcionera, a ne u interesu fudbala. Dozvoljava ljudima, blago rečeno sa sumnjivim biografijama, da zarađuju ogroman novac. Sistem koji smenjuje trenera koji se plasira na Svetsko prvenstvo?! - poručio je tada Nemanja Vidić.

Matić uz Vidića

Odmah je dobio podršku Danka Lazovića i Nemanje Matića, koji je nedavno još jednom ponovio da samo Nemanja Vidić može da spasi fudbal u Srbiji.

Foto: starsport

Slaviša Kokeza više nije predsednik FSS

- Mislim da je dolazak Nemanje Vidića ispravno rešenje. Ima fudbalskih ljudi koji bi sigurno pomogli sprskom fudbalu. Mislim da je Vidić pravo rešenje. On je čovek koji ima stav, čovek sa integritetom, on ne bi svoje ime potrošio tek tako. Pretpostavljam da bi se vratio samo kada bi mu se dozvolilo da radi kako on misli, profesionalno, pošteno… Verujem da bi to poštenje mogao da vrat u naš fudbal, a to je ono što nam za početak nedostaje. Dotakli smo dno, plivamo u mulju, sa ove tačke gledišta ne vidim drugi izlaz - izjavio je Matić.

Ipak, sasvim je moguće da će FSS preuzeti neko ko se zasad ne pominje. Ono što je sigurno jeste da će to morati da bude neko po ukusu uprave Crvene zvezde.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vaga

pre 3 godine

Nemanju Vidica za predsednika! čoveka koji ima moral i srce

dekduba

pre 3 godine

Podrska za Vidica. Cela Srbija bi volela da Vidic bude novi predsednik saveza

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija