• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2021

14:17

ĐURIČIĆ: Mnogo toga nija valjalo! MITROVIĆ: Imao sam ozbiljnih problema u klubu, Piksi uliva poverenje!

Fudbal

ĐURIČIĆ: Mnogo toga nija valjalo! MITROVIĆ: Imao sam ozbiljnih problema u klubu, Piksi uliva poverenje!

Podeli vest

Fudbaleri Srbije Filip Đuričić i Stefan Mitrović izjavili su da od novog selekora Drgana Stojkovića Piksija očekuju promenu i novu energiju, koja će pomoći u ostvarenju konačnog cilja - plasmana na Mundijal

Srbija na startu kvalifikacija za Mundijal u sredu od 20.45 igra sa Irsom, potom u Suboru dočekuje Portugalce (20.45), a 30. marta gostuje Azerbejdžanu (18.00).

- Dolaskom novog selektora očekujem novu energiju i sigurno da će se u radu promeniti mnogo toga, jer svaki trener ima svoj način rada i ideje. Na nama je da prihvatimo sve informacije, da radimo najbolje što možemo i da ostvarimo krajni cilj, a to je plasman na Svetsko prevenstvo. Dosta toga nije valjalo, ali dosta toga je bilo i dobro. Treba da se fokusiramo na ono što dolazi i sigurno da sa promenom u radu i energijom možemo da ostvarimo ono zbog čega smo ovde -  rekao je Filip Đuričić na video konferenciji, dok je tokom obraćanja medija reprezentativaca Slaviša Kokeza podneo ostavku na mesto predsednika FSS.

Foto: printscreen

Filip Đuričić

Stefan Mitrović ima slična očekivanja i nada se da će se tim pokazati u najboljem svetlu sa novim trenerom.

- Očekujem novu energiju. Mislim je selektor čovek koji uliva poverenje svih nas u reprezentaciji, kao i svih sportskih radnika u zemlji. Očekujem da nametne autoritet i da se plasiramo na Svetsko prvenstvo -  rekao je Mitrović.

Foto: printscreen

Stefan Mitrović


Mitroviću je malo falilo da ga klub ne pusti na okupljanje zbog tamošnjih pravila oko korone, kao i Rems Predraga Rajkovića i Monpelje Mihaila Ristića.

Nije bilo najprijatnije, imao sam ozbiljnih problema u klubu. Vodili smo dosta razgovora. Na sreću svih došli smo do dogovora. Promenili su odluku koja je bila jedino dobra  za francuski fudbal što je bila diskriminacija.  Radujem se što sam ovde, velika glupost je uskratiti igraču da igra za svoju zemlju. Reprezentacija je iznad svega - rekao je Mitrović.


Đuričić je istakao da inidividualni kvalitet može da napravi prevagu u duelu sa Ircima, jer kako kaže Srbija ima igrače u odličnoj formi, ali da fokus treba da bude na timsku igru.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija