• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2021

08:46

GDE JE ŠĆEPOVIĆ, TU JE I TITULA! Kad igra Šćepakadabra, diže se pehar! Srbin hvali Partizan!

Fudbal

GDE JE ŠĆEPOVIĆ, TU JE I TITULA! Kad igra Šćepakadabra, diže se pehar! Srbin hvali Partizan!

Podeli vest

Trese mreže u kiparskoj Omoniji nekadašnji igrač Partizana Marko Šćepović i na pragu je da u četvrtoj državi u kojoj igra osvoji titulu namenjenu najboljem klubu

Kiparska Omonija igra sjajno. Prvi put je stigla do grupne faze UEFA takmičenja, a u seriji je od 19 mečeva bez poraza u prvenstvu. 

Jedan od najboljih igrača lidera na tabeli je srpski internacionalac Marko Šćepović.

Foto: printscreen

 

- Pre mog dolaska fokus je bio na Evropi. Razumljivo, Omonija je dugo nije igrala. Otuda malo lošiji rezultati u trci za bodove u prvom delu takmičenja. Iz Kupa Kipra se ispalo tako što se APOEL-u suprotstavio maltene mešani sastav. Kad smo zaseli na vrh, osvajanje lige postalo je prioriotet. Na nju se čeka 11 godina i sad je pravi trenutak da se sušni period prekine. Verujem da bi Omonija osvojila krunu i prošle sezone, ali je virus korona zaustavio ligu, prvak nije ni proglašen, iako je moj sadašnji klub bio prvi na tabeli i zaslužio naslov. Nema veze, ispravićemo ovog proleća, uveren sam- rekao je Šćepović za Mozzart sport.

Napadaču bi ovo četvrta država u kojoj uzima titulu! Impozantan rezultat!Osvojio je tri sa Partizanom i po jednu sa Olimpijakosom i Videotonom.

- Kad smo pre tri godine bili najbolji u Mađarskoj, sećam se da je Danko Lazović rekao kako mu je to kruna u četvrtoj različitoj državi (Srbija, Holandija, Rusija, Mađarska, op, au) i da nema mnogo fudbalera na svetu koji su to uspeli. Možda 30, 40 u vrh glave. Taj podatak me motiviše da se i ja upišem na tu listu. Nije mala stvar biti među igračima koji su se dokazali na više adresa. Na neki način bih i namirio pravdu, jer sam u Mađarskoj, sa sadašnjim trenerom Heningom Bergom, u poslednjem kolu prvenstva 2016/17 ostao bez titule. Sad navijam, i zbog njega, da prvi prođemo kroz cilj, uzmemo ono što nam pripada i donesemo Omoniji prvu titulu posle 11 godina“.

Sviđa ubojitom napadaču način na koji  Partizan igra poslednjih meseci...

- Čvrsto u odbrani. Serija deluje impresivno. Znam kakav je Sale perfekcionista, na stranu što na svakoj utakmici Partizan daje po četiri, pet golova. Mnogo više me raduje što je od kraja oktobra primio samo tri gola. Stanojević zna da se odbranom osvajaju trofeji. Ako ne ove, jer je razlika u prvenstvu velika, onda će u sledećoj sezoni vratiti šampionski pehar u Humsku-  siguran je Marko Šćepović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!
Politika

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!

Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas da će nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti pravosuđa kako bi građani mogli da zaštite svoja prava u sudskim postupcima u razumnom roku.

30.04.2024

15:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija