• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2021

11:28

MAMIĆ DIGAO HRVATSKU NA NOGE! Objavio DOKAZE! Platio putovanje sudiji i njegovoj LJUBAVNICI, a onda upozorio ostale!

Fudbal

MAMIĆ DIGAO HRVATSKU NA NOGE! Objavio DOKAZE! Platio putovanje sudiji i njegovoj LJUBAVNICI, a onda upozorio ostale!

Podeli vest

Osuđeni Zdravko Mamić, dugogodišnja alfa i omega zagrebačkog Dinama, koji se od pravosnažne presude hrvatskog suda od 6,5 godina zatvora krije u Bosni i Hercegovini, objavio je dokumente za koje tvrdi da su dokaz protiv sudije Zvonka Vekića

Ne želi da tone sam! Uspeo je, kako stvari stoje, Zdravko Mamić da namagrači mnoge i sada iznosi dokaze za to!

On je objavio dokumente za koje kaže da su računi za avionske karte za Dubai koje je platio za Vekića, njegovu ljubavnicu i njenu ćerku! Mamić kaže da njega NIKO ne može kupiti!

- Pre tri dana pozvao sam korumpiranog sudiju Luja Vitona Vekića da se spasi i objavi potvrde o rezervaciji leta za sebe, svoju ljubavnicu i njenu kćer za put u Dubai. Vreme je isteklo. S obzirom na to da me niko ne može kupiti, niti me naterati da držim predmete na dnu fioke, ekskluzivno objavljujem mejlove kojima sam preko agencije rezervisao, platio i dostavio karte za Dubai za njega, ljubavnicu i njenu kćer, kao i potvrde o letu sa svim podacima - piše Mamić i dodaje:

Foto: beta

 

- Gospoda su naravno u Dubai letela poslovnom klasom, a ceh je bio preko 23.000 kuna samo za let. Nadam se da će sada supruzi gospodina Vekića biti jasnija ona laž koju joj je muž prodao kada joj je rekao da ga neće biti za Novu godinu jer ide na kongres ljubitelja reketa. Ovim putem apelujem na preostale sudije - predsednika Fruteka, sudiju Kvesića, sudiju Bobana da što prie podnesu ostavke na svoja mesta jer ih čeka sudbina Krušlina i Vekića. Što duže budete čekali bit će vam gore. Vaše vreme je završilo, vreme reforme pravosuđa i naplate vaših grehova je stiglo - obelodanio je Mamić.

Inače, Zvonko Vrban, predsednik Županijskog suda u Osijeku, rekao je da je predložio pokretanje mera protiv sudija Zvonka Vekića i Darka Krušlina koji su se družili sa Zdravkom Mamićem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija