• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2021

20:07

NAVIJAČI OGORČENI! Ne sviđa im se Piksijevih 11

Fudbal

NAVIJAČI OGORČENI! Ne sviđa im se Piksijevih 11

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije od 20.45 dočekuje Republiku Irsku u prvoj utakmici kvalifikacija za Mundijal u Kataru, a nešto više od sat vremena pre početka meča su objavljene startne postave

Novi selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi je odlučio da na debiju šansu od prvog minuta ukaže sledećim igračima:

Dmitrović - Milenković, S. Mitrović, Pavlović - Gajić, Lukić, Račić, Mladenović - Tadić, Đuričić - Vlahović.

Ta postava se nije baš svidela navijačima, koji su na Tviteru iskazali nezadovoljstvo.

 

 

 

 

 

 

Sa druge strane, Ircima se dopao sastav Srbije, pošto "nikada nisu čuli ni za jednog od njih, pa imaju šansu" u Beogradu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NAVIJAČI SE PITAJU ZAŠTO NEMA PRENOSA NA RTS-u!? Evo odgovora!
Fudbal

NAVIJAČI SE PITAJU ZAŠTO NEMA PRENOSA NA RTS-u!? Evo odgovora!

Meč između Srbije i Republike Irske u okviru prvog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. igra se na Marakani u sredu od 20.45! Mnogi navijači su izrevoltirani zašto nema prenosa na RTS-u, a onda im je obrazloženje dao urednik sportske redakcije RTS-a Zoran Marković

24.03.2021

17:09

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija