• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2021

09:05

MITAR IH BACIO U TRANS! U Fulamu shvatili kakvog majstora drže na klupi

Fudbal

MITAR IH BACIO U TRANS! U Fulamu shvatili kakvog majstora drže na klupi

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije je pobedom od 3:2 nad Republikom Irskom započela kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, a čovek odluke bio je Aleksandar Mitrović

Centarfor "orlova" je u igru ušao u 63. minutu, a do 75. je već bio dvostruki strelac.

Prvo je u maestralnim lobom doneo Srbiji preokret, a potom je povisio rezultat na 3:1 hirurški preciznim udarcem glavom.

Sa ta dva pogotka, Mitrović se izjednačio sa Stjepanom Bobekom na čelu liste strelaca svih vremena u dresu reprezentacije.

Sve to je dovelo do toga da eksplodira Tviter Fulama, kluba za koji nastupa "Mitrogol".

Pre toga mu je bila posvećena i objava posle onog loba, uz jasnu poruku "Mitro’s on fire".

Verujemo da su posle ove partije srpskog reprezentativca u Fulamu zapravo shvatili kakvu mašinu drže na klupi i da Mitrović zaslužuje da igra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija