• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2021

14:39

ČEKA SE SAMO ZVANIČNA POTVRDA! Milojević je bivši, menja ga nekadašnji trener Partizana

Fudbal

ČEKA SE SAMO ZVANIČNA POTVRDA! Milojević je bivši, menja ga nekadašnji trener Partizana

Podeli vest

Bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević je i dalje zvanično trener Al Ahlija, ali s obzirom na obostrano nezadovoljstvo, očekuje se da se ugovor u najskorije vreme raskine

Sa jedne strane, uprava kluba s punim pravom nije zadovoljna rezultatima srpskog stručnjaka, ali još više razloga za nezadovoljstvo ima Milojević kome tri plate nisu isplaćene.

Prema tome, rastanak je blizu, a tamošnji mediji prenose da bi njegov naslednik trebalo da bude nekadašnji trener Partizana Vuk Rašović.

Foto: Starsportphoto

Vuk Rašović

Kako se navodi, Rašović bi mogao da vodi Al Ahli do kraja sezone, a posle toga bi uprava kluba donela odluku šta dalje. U slučaju da rezultati budu zadovoljavajući, Rašović bi nastavio misiju u Al Ahliju.

Rašovića su Saudijskom velikanu preporučili dobri rezultati na Bliskom istoku u poslednje tri i po sezone. Prvo u Aj Fajsalu, a zatim i u Al Dafri i Al Vahdi, s kojom se rastao pre dve nedelje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija