• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2021

15:57

ZNAO SAM DA ĆU IGRATI! Defanzivac Srbije nije bio iznenađen!

Fudbal

ZNAO SAM DA ĆU IGRATI! Defanzivac Srbije nije bio iznenađen!

Podeli vest

Gotovo da nema osobe koja nije bila iznenađenja kada je ugledala startnu postavu reprezentacije Srbije za meč sa Republikom Irskom! Sastav za koje se opredelio Dragan Stojković zatekao je javnost, ali ne i defanzivca nacionalne selekcije, Milana Gajića

Samo su fudbaleri reprezentacije Srbije znali šta smera selektor Dragan Stojković pre meča u kojem je naša zemlja savladala Irce!

Nekadašnji zlatni orlić i defanzivac Crvene zvezde, Marko Gajić, dočekao je da debituje za A tim Srbije.

Foto: Starsportphoto

 

- Uvežbavali smo sve ovo dva dana pre utakmice, kada smo se okupili, tako da se nisam iznenadio kada sam video sastav. Znao sam koji će tim igrati. Presrećan sam zbog debija u A reprezentaciji i zbog ove prelepe pobede. Cilj koji smo zacrtali pred početak smo i ostvarili, a to je pobeda. Na momente je bilo teško, ali znali smo da je uvak tako na početku kvalifikacija, pogotovo su ovde mečevi sa Ircima uvek zanimljivi. Postigli smo tri prelepa gola, kontrolisali veći deo utakmice i prezadovoljan sam novim početkom.

Foto: Starsportphoto

 

Iako je lako mogla i da iznenadi Srbiju po svemu viđenom...

- Kvalitetan su tim, igraju sa dosta duela, na mnogo dugih lopti... najvažnije je da smo pobedili!

Videćemo kako će se naša selekcija nositi sa mnogo jačim protivnikom, Portugalom...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija