• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.03.2021

18:09

TSC NA VREME MISLI O BUDUĆNOSTI! Pljušte potpisi u Bačkoj Topoli!

Fudbal

TSC NA VREME MISLI O BUDUĆNOSTI! Pljušte potpisi u Bačkoj Topoli!

Podeli vest

Fudbalski klub TSC produžio je saradnju sa golmanom Nenadom Filipovićem i krilnim napadačem Djurom Zecom na još dve godine

Sportski direktor TSC-a Mirko Jovanović izrazio je veliko zadovoljstvo što je klub, posle produžetka ugovora s napadačem Nenadom Lukićem, uspeo da se dogovori sa još dvojicom standardnih igrača, Filipovićem i Zecom.

 

 


- Nastavili smo praksu da zadržimo naše igrače koji su pružili maksimum i dali puno klubu, jer želimo da uvek imamo ključne igrače i okosnicu tima koja je dugo na okupu. To je praksa TSC-a od početka nekog našeg uspona u protekle četiri sezone. Ne želimo da mnogo menjamo ekipu. Želimo da se zajedno razvijamo i rastemo -rekao je Jovanović, prenosi klub.

On je istakao da su ugovori produženi na dve godine, a da u toku trajanja tih ugovora ostaje mogućnost da se saradnja nastavi "dokle god je to obostrana želja".

Golman Nenad Filipović je zahvalio rukovodstvu kluba, na čelu s predsednikom Janošem Žemberijem, što su mu omogućili "da uživa u svojoj karijeri".

 

 

Foto: Starsportphoto

Filipović je stub odbrane TSC-a!



- Biti u jednom ovakvom klubu i zaraditi poštovanje produžetkom ugovora do juna 2023. godine je velika satisfakcija i sreća za mene. Klub ide pravim stopama i igrače nagradjuje po učinku, tako da na meni ostaje da pružam još bolje partije i da pomognem TSC-u da ide ka vrhu tabele. Nadam se da ćemo u narednom periodu doneti Evropu-rekao je on.

Napadač Djuro Zec je zahvalio klubu i stručnom štabu što su mu ukazali poverenje da i naredne dve godine nosi dres TSC-a.

- Presrećan sam i daću sve od sebe da u narednom periodu ostvarimo što bolje rezultate i da budemo još bolji na terenu. Klubom sam veoma zadovoljan, kao i saigračima- naveo je Zec.

Danas su, takodje, svoje prve profesionalne ugovore popisala i dvojica mladih igrača - Nemanja Krsmanović, levo krilo, i Petar Ratkov, napadač. Po rečima Mirka Jovanovića, oni su svojim zalaganjem, trudom, radom i igrama te ugovore zaslužili.

 

 


Ekipa TSC-a trenutno zauzima šesto mesto na tabeli Super lige Srbije sa 42 boda iz 12 pobeda, šest remija i 10 poraza.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija