• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2021

12:41

OVO JE NAJBOLJI TANDEM U ISTORIJI SRBIJE!  Tadić i Mitrović kao NIKO NIKADA!

Fudbal

OVO JE NAJBOLJI TANDEM U ISTORIJI SRBIJE! Tadić i Mitrović kao NIKO NIKADA!

Podeli vest

Otkako se Srbija takmiči kao samostalna zemlja, fudbalska reprezentacija nije imala uspešan tandem poput onog koji čine Dušan Tadić i Aleksandar Mitrović

Slavoljub Muslin je napravio sjajan posao kada je bio seletor Srbije, a pod njegovom dirigentskom palicom su vanserijski igrali kapiten Ajaksa Dušan Tadić i napadač Fulama Aleksandar Mitrović! 

Foto: Starsportphoto

Ubitačni tandem!

Pre i posle Muslina, oni nisu bili ni približno na tom nivou u državnom dresu!

Činjenica je da Srbija već pet godina "preživljava" na pogotcima Mitrogola i asistencijama  Dušana Tadića. 

Od 2016. godine Srbija je u takmičarskim utakmicama postigla 64 gola, a samo 20 nisu zasluga ovog sjajnog tandema!

Foto: starsport

Kapiten Srbije imao je tri asistencije na meču protiv Republike Irske

Tek u poslednje vreme su ostali igrači rešili da malo preuzmu stvar u svoje ruke!  Protiv Norveške  dvostruki strelac bio je Segrej Milinković Savić, ali su i njemu asistirali Mitar i Tadić! Precizni su nedavno bili i Filip Mladenović, Luka Jović, Dušan Vlahović...

Bilo kako bilo, Aleksandar i Dušan su sve ove godine "gurali" Srbiju, nadamo se da će i dalje uz pomoć ostalih saigrača biti na visokom nivou i da, pre svega, dolaze bolji dani za srpsku reprezentaciju!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija