• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

27.03.2021

07:20

RAPORT LUKOVIĆA IZ PORTUGALA! NE PRESTAJU DA PRIČAJU O MITRU! Začuđeni što nije bilo Sergeja i skreću pažnju na Račića!

Fudbal

RAPORT LUKOVIĆA IZ PORTUGALA! NE PRESTAJU DA PRIČAJU O MITRU! Začuđeni što nije bilo Sergeja i skreću pažnju na Račića!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Crvene Zvezde, Andrija Luković, uživa u Portugaliji, pruža odlične partije u svom Famalikau i za Informer.rs govori šta tamošnji mediji pišu, a portugalska javnost očekuje od meča sa Srbijom koji je na programu večeras u 20:45

Kao golobradi klinac, Andrija Luković je doneo veliku radost navijačima Srbije, kada je  sa omladinskom reprezentacijom, 2013. godine, osvojio Evropsko prvenstvo! 

Upravo njegovim golom, srpska reprezentacija je slavila u finalu, protiv Francuske!

Danas je Luković svim srcem uz "orlove" i nada se uspehu izabranika Dragana Stojkovića protiv Portugala, koji bi doneo veliku nadu našoj zemlji da može da se nađe na Mundijalu u Kataru!

Foto: Starsportphoto

Zlatni "orlić" Andrija Luković

Zapažene igre pruža Luković u portugalskom prvenstvu, tamo je više od pola godine, jezik je dobro savladao, pa je za Informer.rs otrkio šta tamošnja javnost govori i očekuje od meča sa Srbijom?

- Ovi ljudi žive za fudbal! Od kako se završio meč naše reprezentacije na mnogim kanalima po više puta u toku dana može da se vidi majstorija Aleksandra Mitrovića! Oduševljeni su našim napadačem i posebnu pažnju, logično, pridaju njemu! 

Foto: Starsportphoto

Portugalci hvale Mitrovića na sav glas!
Život u Portugalu se vraća u normalu

Portugal je bio potpuno zaključan od Nove godine, ali Luković kaže da se sada stvari polako vraćaju u normalu!

- Deca se polako vraćaju u šlole, a pojedini kafići i restorani već otvaraju vrata. Svi se nadaju da će zemlja uskoro da diše punim plućima! Navijači su se uželeli fudbala, ali ih kako sada stvari stoje, neće biti do kraja sezone na tribinama. Prelepa je zemlja i sjajna liga! Uživanje je biti ovde!

Srbin kaže da su Portugalci u čudu što nisu videli Sergeja Milinković Savića u timu!

- Svi se pitaju zašto nije bilo SMS na terenu protiv Republike Irske! Misle da je samo Piksijeva varka! Njega izuzetno cene, a  mnogo se priča i o debiju Račića, koji je izvanredno igrao u portugalskoj ligi, baš u Famalikau, čiji sam sada ja član, pa skreću pažnju i na njega!

Ipak, iskren je Luković da oni ovom meču ne pridaju pažnju u toj meri, koliko se o njemu priča u našoj zemlji.

- Počelo je prvenstvo i za U21 selekciju, pa su i tome posvećeni! Meč sa Azerbejdžanom su odmah arhivirali i ne brinu mnogo zbog minimalne pobede, jer su svesni da su dominirali celu utakmicu!  

 

 

Andrija Luković ipak smatra da reprezentacija može da bude ravnopravan protivnik moćnom Portugalu!

- Na njih ne treba trošiti reči! Zna se o kakvoj je fudbalskoj velesili reč, a protiv nekih igrača imam prilike da igram i ovde! Ipak, verujem u novog selektora i naše momke! Mislim da osokoljeni pobedom treba da veruju u sebe! Nadam se da ćemo na krilima podmađene reprezentacije uspeti da izvučemo povoljan rezultat za nas- zaključio je Andrija Luković za Informer.rs.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ministar Selaković na promociji kulturne razmene Srbije i Kine! Što planine i reke razdvajaju, prijateljstva spajaju
Politika

Ministar Selaković na promociji kulturne razmene Srbije i Kine! Što planine i reke razdvajaju, prijateljstva spajaju

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na promociji kulturne razmene Srbije i Kine sa temom „Što planine i reke razdvajaju, prijateljstva spajaju“ koju je, u okviru zvanične posete predsednika Narodne Republike Kine Si Đinpinga našoj zemlji organizovala Kineska medijska grupa u saradnji sa Radio-televizijom Srbije da, zahvaljujući susretu na najvišem nivou, danas imamo sjajnu priliku da dodatno ojačamo domen kulturne saradnje.

07.05.2024

19:04

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto!
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto!

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

Evo kakva simbolika se krije u datumu posete kineskog predsednika Srbiji! Ugovori i sporazumi koje donosi Si Điping unaprediće srpsku privredu! (VIDEO)
Live TV

Evo kakva simbolika se krije u datumu posete kineskog predsednika Srbiji! Ugovori i sporazumi koje donosi Si Điping unaprediće srpsku privredu! (VIDEO)

Vest dana je dolazak kineskog predsednika u Beograd. On će posetiti Francusku, Mađarsku i Srbiju. Zapadnim medijima najinteresantnija je njegova poseta Srbiji. Za osam godina ovo je njegova druga poseta našoj zemlji. Na današnji dan bombardovana je kineska ambasada u Beogradu, tako da ova poseta ima određenu simboliku i nimalo nije slučajno što je baš ovaj dan izabran. Na ovu temu u emisiji "Info dan" govorio je Ibro Ibrahimović, član GO SPS i advokat Pavle Staničić.

07.05.2024

16:29

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija