• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2021

20:26

LOŠA VEST ZA PIKSIJA! Napadač napustio reprezentaciju pred duel sa Portugalom

Fudbal

LOŠA VEST ZA PIKSIJA! Napadač napustio reprezentaciju pred duel sa Portugalom

Podeli vest

Napadač reprezentacije Srbije Đorđe Despotović napustio je trening centar u Staroj Pazovi zbog povrede

Centarfor Rubina je još od prvog dana okupljanja imao problem sa zglobom i radio je smanjenim intenzitetom, a kako je vreme odmicalo, nije bilo boljitka, naprotiv.

Zato je, uz dozvolu selektora i na preporuku medicinskog tima reprezentacije, Despotović dobio zeleno svetlo da lečenje nastavi u klubu, pa se vratio u Kazanj.

Foto: Starsportphoto

Đorđe Despotović

Srećom, prema poslednjim informacijama, povreda nije teže prirode i očekuje se da se Despotović uskoro vrati na teren.

Odlaskom Despotovića, Dragan Stojković Piksi je za mečeve sa Portugalom i Azerbejdžanom ostao sa tri klasična napadača, a to su Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović i Luka Jović.

"Orlovi" narednu utakmicu igraju sa Portugalom u Beogradu, u subotu od 20.45.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slavko

pre 3 godine

Kakva je to loša vest,ko je bre Despotović? Gde samo nalaze te igrače!?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija