• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

26.03.2021

21:30

SRPSKI NAPADAČ PORUČUJE IZ PORTUGALA ZA INFORMER.RS! Oni misle da će nas razvaliti, Orlovi demantujete ih!

Fudbal

SRPSKI NAPADAČ PORUČUJE IZ PORTUGALA ZA INFORMER.RS! Oni misle da će nas razvaliti, Orlovi demantujete ih!

Podeli vest

Srpski golgeter Nikola Stojiljković već šest godina uspešno gradi karijeru u zemlji čija će reprezentacija izaći na megdan Srbiji u subotu od 20:45 na stadionu "Rajko Mitić"

Nekadašnji reprezentativac Srbije i napadač Čukaričkog, Rada, Crvene Zvezde, Brage, Majorke, Bosviste, a sada Farensea, Nikola Stojiljković, za Informer.rs izneo je očekivanja pred predstojeći meč Srbije i Portugala i otkrio kako u zemlji prvaka Evrope gledaju na ovaj duel!

- Nije tajna da nas Portugalci mnogo više respektuju nego Azerbejdžan! Opšte je mišljenje da imamo sjajne pojedince, ali mislim da smatraju da su taktički daleko ispred nas! Oni su u poslednjih nekoliko kvalifikacija premoćni, gotovo da ne gube nikada, to im se desilo jednom ili dva puta i imaju potpuno pravo da budu puni samopouzdanja - kaže sjajni ofanzivac.

Foto: Reuters

Stojiljković dok je nosio dres Brage

Dodaje Stojiljković da je javnost bila oduševljena izdanjem Mitrovića!

- Mnogo se priča o Mitru, svesni su kvaliteta Tadića, ali su odlično upućeni i u ostale pozicije i igrače u našem timu! Dotakli su se i mladih igrača i debitanata, ali sa druge stane ističu da oni na svakoj poziciji imaju bar dva fenomenalna fudbalera - što i jeste istina!

U Portugalu kao kod kuće

Srpski fudbaler ne krije da uživa u zemlji i njihovoj ligi, kao i da se oseća kao kod kuće. Takođe, odlično vlada portugalskim jezikom i veoma je srećan u klubu koji ima sjajne uslove i infrastrukturu, a i velike ambicije za budućnost.

Pošto je i sam napadač, bio je kompetentan da prokomentariše to što se selektor Dragan Stojković opredelio da od starta ukaže šansu Dušanu Vlahoviću. 

- Potpuno razumljiva odluka! I ja bih to uradio da sam bio na mestu selektora, jer je Vlahović napadač koji je u najboljoj formi od svih naših ofanzivaca! Naravno da niko ne zaboravlja koliko vrede ostali, a posebno šta je Mitar učinio do sada, ali je ta odluka prema mom mišljenju bila ispravna! Možda nisam od prvog minuta očekivao Pavlovića i Račića, ali uveren sam da Piksi zna šta radi, a i vreme je da novi igrači dobiju priliku. Selektor je pokazao veliku hrabrost samim tim što je u tako bitnom meču ukazao šansu nekolicini debitanata i mladih igrača, koji nemaju dovoljno iskustva u reprezentativnom dresu! Svaka mu čast na tome!

Foto: Starsportphoto

Nikola Stojiljković u dresu reprezentacije Srbije

Stojiljković je igrao za mlađe reprezentativne selekcije Srbije, ali je ubeležio i četiri nastupa za A selekciju. Kaže da mu je žao zbog situacije koja vlada u svetu zbog korone i da praktično ni nema osećaj da se igra utakmica od tako velike važnosti!

- Ovde je sve zatvoreno! Kafići, restorani, nema euforije, ne možete sa prijateljima da odgledate meč u pravoj navijačkoj atmoseri i mnogo mi je žao zbog toga! Svakodnevno se "peckam" sa saigračima i oni su "preubeđeni" da će nas Portugal kako oni kažu u šali "razvaliti", ali ja verujem da smo kadri da ostvarimo povoljan rezultat! Navijam svim srcem za naše momke! Oni kažu da nisu imali poslednjih deset godina jaču reprezentaciju i slažem se sa tim! Ipak, verujem da će se ipak voditi bitka između njih i nas oko prve pozcije na tabeli, jer koliko god da su oni favoriti - i mi se pitamo - zaključio je Nikola Stojiljković za Informer.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada
Politika

Mađarska otvara nova pristupna poglavlja sa Srbijom! Sijarto: Centralna Evropa i zapadni Balkan mogli bi da budu most između Istoka i Zapada

Mađarska će tokom svog predsedavanja Evropskom unijom, koje počinje 1. jula, otvoriti nova poglavlja u pristupnim pregovorima sa Srbijom i voditi međuvladine razgovore sa svih pet kandidata za članstvo Zapadnog Balkana u okviru svojih nastojanja da ubrza proširenje EU u tom regionu, izjavio je danas ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto.

26.06.2024

12:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija