• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2021

22:49

HVALA BOGU, PA NIJE BILO VAR-A! Ronaldo dao gol u poslednjem minutu, ali Mitrović je prevario sudiju i spasao Srbiju /VIDEO/ANKETA/

Fudbal

HVALA BOGU, PA NIJE BILO VAR-A! Ronaldo dao gol u poslednjem minutu, ali Mitrović je prevario sudiju i spasao Srbiju /VIDEO/ANKETA/

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno 2:2 protiv Portugala u Beogradu, a sve je moglo da bude drugačije da je sudija Dani Makeli video da je u poslednjem minutu lopta prešla gol liniju posle šuta Kristijana Ronalda

Naime, napadač Juventusa je iskoristio jednu lošu reakciju Marka Dmitrovića, šutirao ka golu, a loptu sa gol-crte izbio Stefan Mitrović.

Ipak, na usporenom snimku se vidi da je lopta zapravo prešla gol liniju, pa "orlovi" mogu da zahvale Bogu što u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo nema VAR-a ili gol tehnologije.

Utakmica je na kraju završena 2:2 i Srbija je ostala lider grupe A.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miki

pre 3 godine

Kao prvo, sudija je dvostruko ostetio Srbiju: 1/ Nije svirao penal za Srbiju - portugalski fudbaler je igrao rukom! 2/ U zadnjim minutama je izbacio najboljeg odbrambenog igraca Srbije - umesto da da zuti karton. Trece, steta sto nije postojao var, jer ko stalno snima sa kamerom veoma dobro zna - da ako iz jednog ugla je lopta bila na gol crti - bez obzira sto druga kamera prikazuje da je lopta presla za par santimetara - ta kamera je snimala iz kosa nekih 35 stepeni i vara oko! Tako da je sudija u tom slucaju posteno sudio!

Miki

pre 3 godine

Nije dao gol, vara oko kamere koja je snimala sa leve strane-zbog ugla snimanja! Kamera sa desne jasno pokazuje gol liniju...

Dragan

pre 3 godine

Ko da je prvi put da je neko zakinut za go. Sta je bilo bilo je kraj je 2:2

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

NE NE NE ..I po stotinu puta , lopta nije presla gol liniju svojim CJELIM obimom ....To se cak moze zakljuciti i iz svih obih uglova koje imamo na snimcima . Mozda ima snimak kamere koja snima gol liniju (AKO JE BILA) onda bi se to jos bolje vidjelo. Ronaldo moze mahati rukama koliko hoce .. ali gol nije postignut. Ako ima onih koji prate tenis , to je najlakse za razumjeti ....Kada teniska loptica SAMO OKRZNE (sa jednim djelicom svog obima) to je poen , odnosno lopta nije promasila stol . To se pravilo primjenjuje u fudbalu , odnosno obrnuto . Da je fudbalska lopta mogla da 'padne - propadne dole' ona bi okrznula gol liniju a sto znaci da je sa jednim djelicem svog obima bila u terenu . Odnosno da gol nije postignut . Da bi se sami uvjerili , uzmite svoj kompjutor ili mobilni zakrenite u stranu ekran koliko god mozete tako da gol liniju vidite po duzini , pa cete vidjet koliko ce se taj ugao smanjiti pokome se ovako misli da je lopta presla gol liniju . NE NE NE ..po stoti put ne, lopta nije presla gol liniju.

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

Lopta nije sa svojim cjelim obimom presla gol liniju ...moze komentator da prica sta hoce , a to u svojih 57 godina starosti jos nisam cuo da jedna komentator przinaje n epostojeci gol protiv svoje ekipe - reprezentacije. A Ronaldo moze imati milijarede milijardi.. mlatarati rukama koliko hoce , ali to nije bio gol . AMIN. KRAJ.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija