• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2021

07:22

RONALDOVA BRUKA OBIŠLA PLANETU! Mediji bruje o skandalu koji je napravio na Marakani!

Fudbal

RONALDOVA BRUKA OBIŠLA PLANETU! Mediji bruje o skandalu koji je napravio na Marakani!

Podeli vest

Srbija je gubila protiv Portugala 0:2, ali je uspela da se vrati golovima Aleksandra Mitrovića i Filipa Kostića, dok je Stefan Mitrović sjajnom reakcijom u sudijskoj nadoknadi sprečio poraz - 2:2

Posle duela u Beogradu bruji Evropa o Kristijanu Ronaldu i njegovom potezu u 94. minutu utakmice.

Golman Srbije Marko Dmitrović napravio je veliki kiks u nadoknadi vremena, Ronaldo je kaznio tu grešku i poslao loptu ka golu, a iz njega je "iščupao" kapiten Srbije Stefan Mitrović!

Bukvalno je Mitrović spasio Srbiju poraza. Istina je, lopta je prešla gol liniju, ali je naš defanzivac bio na pravom mestu u sačuvao Srbiji bod.  

Kristijano Ronaldo je to teško podneo, besneo, sam odsvirao kraj, bacio kapitensku traku...

Nije to promaklo svetskim medijima. BBC navodi kako je Ronaldo bio nervozan.

 

 

Marka piše kako je Ronaldo eksplodirao posle fantomskog pogotka u 94. minutu meča, te kako je vikao na sudiju i bacio kapitensku traku.

Foto: printscreen

 

 

I britanski San je preneo kako je Ronaldo besneo jer gol nije priznat.

Foto: printscreen

 

 

Dejli mejl piše da je Portugalac napustio teren jer je njegova reprezentacija ostala bez pobede protiv Srbije iako je bilo jasno da je lopta završila u golu.

Foto: printscreen

 

Naravno, i Gazeta piše o Ronaldovom besu i kako je bacio kapitensku traku...

 

Foto: printscreen

Gazzeta

 

 

 

 

- Ronaldo je bio besan nakon što nije priznat njegov gol za pobedu Portugala protiv Srbije - navodi ESPN.

Foto: printscreen

 

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kide

pre 3 godine

Sve pohvale za ovu kratku objavu. Da li je lopta presla svojim celim obimom gol liniju ili ne odluka je glavnog sudije i njegovih pomocnika. Ne treba pisati naslove" osteceni" i slicno. To je fudbal. Ima puno drasticnijih odluka i to je istorija. Treba cestitati igracima na trudu i zalaganju. Ne znam koga bih izdvojio. Mozda selektora koji veruje u ono sta radi. U odlicnim izmenama. Treba se fokusirati sada na sledecu utakmicu. U igri su tri boda. A analizu pojedinih detalja prepustimo selektoru i njegovom strucnom stabu. Nisu oni od juce.

Milutin Vranjski

pre 3 godine

Ronaldo je samo patriota, koji kada igra za otadžbinu zaboravlja da je "veliki" i bori se svim srcem i do poslednjeg sudijskog zvižduka. A što se tiče ove sporne situacije samo bih citirao Bajdena. "Hmmm, a koja lopta,....,šta lopta,... koja linija......?"

ratko

pre 3 godine

zasto ne pogleaju snimak penala za Srbiju ged im je sudija progleao kroz prste,

Mik

pre 3 godine

Ako imate prigovor,samo napisite........... Razmotricemo,razmotricemo.

zuzuzuzuzu

pre 3 godine

Svako ko je bar jednom obukao dres Real Madrida NEMA pravo da se zali na bilo kakvu nepravdu dok je ziv. Za vreme Ronaldovog boravka u Realu su vidjene neke od najvecih kradja u istoriji fudbala poput one protiv Bajerna 2017.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17