• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2021

10:42

BIVŠI SELEKTOR OPLEO PO ORLOVIMA! Piksi ništa nije uradio, igrači moraju da ohlade glave! Bog nas je pogledao!

Fudbal

BIVŠI SELEKTOR OPLEO PO ORLOVIMA! Piksi ništa nije uradio, igrači moraju da ohlade glave! Bog nas je pogledao!

Podeli vest

Srbija je dobro otvorila kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, pobedila je Irsku 3:2 i odigrala 2:2 sa Portugalom, prvakom Evrope

Navijači su konačno uz fudbalere, jedva čekaju meč sa Azerbejdžaonm (utorak, 18.00), ali nekadašnji selektor Srbije Milan Živadinović kaže a smo "previše poleteli".

Kaže da je zadovoljan nekim stvarima u igri "orlova", ali je bilo i dosta onih koje su ga nervirale, pa je u intervjuu za "Alo" istakao da smo imali mnogo sreće i da su Portugalci zaslužili da pobede.

- Gledao sam i nervirao se. Bili su Portugalci bolji, tu nema priče, zaslužili su pobedu. Imali smo sreće da ih posle dva gola stignemo, a onda i da sudija poništi čist gol. Moramo da priznamo, bio je gol, nema priče - rekao je Živadinović i osvrnuo se na igru "orlova".

Foto: fss.rs

 

- Naš kvalitet nije sporan, njega ima, ali ne sme biti oscilacija. Da vi igrate jedan period odlično, a drugi katastrofalno. Takva igra nas neće nigde odvesti.

Živadinović je poručio fudbalerima da posle remija s Portugalom ne smeju da "polete".

- Moraju reprezentativci da se smire, da ohlade glave. Mnogo su se pro..rčili, iskreno da vam kažem. Hvala Bogu, pa nas je pogledao na ovom meču. Treba njemu da se zahvalimo i prihvatimo ovaj poklon, ali i popravimo našu igru koja nije idealna.

Kaže da mu se ne sviđaju pohvale na račun Piksija. Trenirao ga je u reprezentaciji Jugoslavije, koju je kratko vodio 1998. i 1999. godine, a ostali su u dobrim odnosima.

Foto: Starsportphoto

 

- Iskreno me nervira to hvaljenje i veličanje Piksija. Čekaj bre, dečko, pa ništa ti još nisi uradio. Nema svrhe kovati ga u zvezde nakon dve utakmice, pa mi moramo još mnogo da igramo. Posle kad izgubimo, opet ćemo ga pljuvati i tražiti ostavku. Čekajte da mi dođemo do cilja, da se plasiramo na Mundijal, pa ćemo lako reći: Bravo, majstore, svaka čast - zaključio je Živadinović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srboholik

pre 3 godine

Izgleda da si prso pod stare dane. Realno nerešeno, svakom po poluvreme.

smrt komunistima

pre 3 godine

Sve je tacno sto Zivadinovic konstatuje. Oscilacije u igri u Srbskom fudbalu se forsiraju od trenera kada se CUVA stecena prednost umesto da se nastavi sa MAKSIMALNIM lomljenjem protivnika. Primer treba da nam budu Nemci oni ce poniziti protivnika maksimanlo koliko mogu i sve to u ZADANOM vremenu bez odlaganja ili druge kalkulacje.

laki

pre 3 godine

Zivadinovicu zaista preterujes. Pomiri se vec jednom da si bivsi. Tvoje je proslo odavno. Kad si ti bio trener nikakav uspeh nisi imao. Zato prestani da se proseravas. Šta su portugalci uradili za 90 minuta. Drzali su loptu u nogama sutnuli dva puta na gol i iskoristili dva kiksa Milenkovica. Sto se tice gola. Jeste lopta presla gol liniju i sudija ga nije ponistio nego nije video da bi ga priznao. Dosta si bio dezurni kritizer a ustvari si obican demagog.

Rale

pre 3 godine

I negativni komentari su često korisniji od nerealnih pohvala. Ali, ipak si malo preterao posebno ako se ima u vidu šta si ti kao igrač i stručnjak dao našem fudbalu. Nisi Piksiju ni do kolena i bolje bi ti bilo da se skloniš i čutiš.

AS

pre 3 godine

OVAJ ĆE OD ZAVISTI DA PUKNE. O ČEMU ON PRIČA? ODAKLE NJEMU KREDIT ZA TAKVO OBRAĆANJE? KRENULI SMO SA OŽIVLJAVANJEM FUDBALSKE REPREZENTACIJE I NAĐE SE ON DA UBACUJE KLIPOVE U TOČKOVE. NAPRED SRBIJE. SAMO NASTAVITE TAKO HRABRO I NAPADAČKI. NEMA PREDAJE. SVI U NAPAD.

Vid

pre 3 godine

Živadinoviću i u tvoje vreme je postojao bog , pa zašto te nije pogledao.Bolje bi bilo da se ušima pokriješ po glavi i da ućutiš.

dera

pre 3 godine

Zivke , covek je tek poceo , nemoj odma kramponima po cevanici , odmori malo . Ne igramo samo mi , i protivnik se nesto pita . Naravno da ima oscilacija u igri , imaje i kod drugih , ona se jedino slabo ili nikako vidi kada je neki tim izrazito nadmocniji pa to ako ga i bude slabo ko primeti.

Ja

pre 3 godine

Sramna izjava. Portugalci su bili bolji u prvom poluvremenu, mi u drugom. Ronaldo nevidljiv. Njima nepriznat gol, nama nedosudjen penal i crveni Ronaldu zbog napustanja meca pre kraja.

tea

pre 3 godine

Treba imati "obraz kao djoin" pa reći:"Čekaj .bre, dečko... Nadam se da se gospodin Stojković, a ni reprezentativci, neće obazirati na ovakve komentare.

ratko

pre 3 godine

a sta je taj zivadinovic uradio,to prvo ,samo niko ne spominje penal za nas to mi nije jasno

Vladimir

pre 3 godine

Mozemo i moramo jos jedno 20% bolje!Ali generalno cim im se vratilo da ostanu neporazeni znaci da su zasluzili.Mnogo puta nam je sreca okrenula ledja a kroz dobre rezultate se stice samopouzdanje.Samo mi je muka od kritika 'velikih trenerskih imena' kao sto je Zivadinovic! Napred Srbija

Mito

pre 3 godine

Nije mi jasno šta mu je ovo trebalo. U istoriji našeg fudbala, osim 1. SP kada je reprezentaciju vodio Boško Simonović, svi najbolji rezultati su bili kada su reprezentaciju vodili bivši veliki fudbaleri AleksandarTirnanić, Rajko Mitić, Ivica Osim i nadam se sada Dragan Stojković Piksi. Čak ni legendarni Miljanić nije sam napravio nikakav vrhunski rezultat. Razlog tih uspeha je što su fudbaleri poštovali veličine. Interesantno je i to da su ti vrhunski igrači bili napadaći, a ne odbrambreni igraći i imali su ideju igre u glavi. Napadaći su obično maštari koji donose brze odluke. S poštovanjem.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija