• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2021

16:47

DA LI ĆEMO IH OZBILJNO SHVATITI? TO JE NEOZBILJNO PITANJE! "Orlovi" MAKSIMALNO fokusirani pred duel sa Azerbejdžanom!

Fudbal

DA LI ĆEMO IH OZBILJNO SHVATITI? TO JE NEOZBILJNO PITANJE! "Orlovi" MAKSIMALNO fokusirani pred duel sa Azerbejdžanom!

Podeli vest

Reprezentativci Srbije u nedelju su doputovali u Baku gde ih očekuje duel trećeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo

"Orlovi" će u utorak od 18 časova ukrstiti koplja sa Azerbejdžanom nakon pobede nad Ircima i remija sa Portugalom.

Tim povodom novinarima se obratio selektor Srbije, Dragan STojković Piksi koji je odmah na startu rekao da li oseća da se nacija vraća fudbalu, te da se zainteresovala za igre reprezentacije nakon dobrih rezultata.

- Po pisanju medija, da. Iako retko kada čitam vidim da su zadovoljni onim što smo prikazali u ove dve utakmice. To je put kojim želimo da idemo, da im pokažemo da ćemo se uvek boriti, igrati za gol više i napdati svaku ekipu protiv koje budemo igrali, uz sav respekt. Sada imamo još veću obavezu da nastavimo da usrećujemo ljude - rekao je selektor Stojković. 

Foto: Starsportphoto

Novinare je interesovalo da li je selektor uspeo da skrene pažnju da ukoliko se igrači opuste može da se desi neki Gurban Gurbanov. 

- Nadam se da do toga neće doći, a upozorenje će igrači dobiti večeras. Nismo još uvek pričali o utakmici, ali su oni dovoljno pametni da shvate da ne postoje lake utakmice. Naravno, sa moje strane će dobiti informacije koje su potrebne za utakmicu. Smatram da je ovo ekstremno teška utakmica i težak protivnik i sa tim znanjem moramo ući u utakmicu - dodao je trener reprezentacije Srbije. 

"Orlovi" su danas imali lepu šetnju kroz Baku, da li će to postati učestala aktivnost za reprezentativce?

Foto: fss.rs

- Hoće, to je deo rituala. Uvek je lepo izaći na čist vazduh iskoristiti ta dva sata da vidimo gde smo došli, a mislim da i igračima to prija. To su normalne stvari, impresionirani smo lepotom grada, čisto, uredno, samo da uzmemo bodove i po lepom ćemo pamtiti Baku - podvukao je Dragan Stojković. 

Svoje impresije o prestonici Azerbejdžana izneo je i Filip Đuričić.

- Prijatno sam iznenađen, prvi put sam ovde i prva impresija je koliko je čisto. Sve je fantastično, sjajne građevine, ostaje samo da uzmemo ta tri boda. 

Foto: Starsportphoto

Selektor je rekao da će Azerbejdžan uz Luksemburg biti najteži protivnik, hoćete li ozbiljno shvatiti utakmicu?

- Da li ćemo ozbiljno shvatiti je neozbiljno pitanje. Svaka utakmica je najteža, Azerbejdžan shvatamo kao i Irsku i Portugal. Iako možda Portugalci imaju veći individualni kvalitet, ozbiljnost mora da bude ista. Svi smo jako motivisani da igramo za svoju zemlju, a najvažnije je da momci shvataju da neće biti nimalo lako sutra, a to je velika prednost - rekao je Đuričić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija