• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2021

10:58

LJUDI, DA LI JE OVO MOGUĆE? Srbi uteruju strah u kosti! Mitrović prvi strelac, Tadić neprikosnoveni asistent!

Fudbal

LJUDI, DA LI JE OVO MOGUĆE? Srbi uteruju strah u kosti! Mitrović prvi strelac, Tadić neprikosnoveni asistent!

Podeli vest

Fudbaleri Srbije savladali su Irsku rezultatom 3:2, potom odigrali 2:2 sa Portugalom, a onda su dobili Azerbejdžan sa 2:1 na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo

Priželjkivao je selektor Dragan Stojković devet poena, ali sigurno nije nezadovoljan ni sa sedam osvojenih bodova.

Srbija ima najboljeg strelca, ali i najboljeg asistenta kvalifikacija među evropskim selekcijama.

Foto: beta

 

Aleksandar Mitrović je nakon slabe polusezone u Fulamu, trener Skot Parker ga je otpisao, eksplodirao u dresu Srbije. Stojković je na početku kvalifikacija razgovarao sa Mitrovićem. Šta je rekao napadača, verovatno nikada nećemo ni saznati, dovoljno je ono što smo videli na terenu, samo se to računa.

Mitrović je postigao pet golova u tri susreta ua 203 minuta,  najbolji je strelac kvalifikacija. Prvo je bio dva puta precizan protiv Irske (3:2), zatresao je i mrežu protiv Portugala (2:2), a onda je i u Azerbejdžanu Srbiji doneo sva tri boda. Postizao je golove desnom nogom, glavom i na kraju slabijom levom nogom iz poluvoleja.

Stigao do 41 gola u dresu “orlova” i sa samo 26 godina je rekorder i najbolji strelac u istoriji jer je pretekao Stjepana Bobeka.

Uz srpskog napadača blistao je i Dušan Tadić, koji je namestio četiri pogotka u samo tri kola! Protiv Irske je upisao het-trik asistencija. Dodavao je levom i desnom nogom, a čak je gol Dušanu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija